Apskati klātienē “Gaiļezera namu” modernos mājokļus – mājvietas, kādas citur Rīgā neatrast

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gundars Barons

Meklē mājvietu, kur vienā apvienotas divas mūsdienu cilvēkam svarīgas vērtības - ērta dzīve Rīgas priekšpilsētā un nenovērtējamā atrašanās dabas tuvumā? Tad ir vērts ņemt vērā, ka pieredzes bagātā būvkompānija “Merks”, kuru būvētajos mājokļos Rīgā dzīvo jau nekā 1000 ģimenes, ir radījuši mūsdienīgu dzīves telpu pilsētā un ezera krastā – projektu “Gaiļezera nami”. Lai pārliecinātos par dzīvošanas priekšrocībām tajā, projektu un tā apkārtni vislabāk apskatīt, izstaigāt un sajust klātienē. To būs iespējams izdarīt jau šo sestdien, 15.septembrī, kad “Gaiļezera nami” no plkst. 11.00 līdz 16.00 vērs savas durvis Atvērto durvju dienas maratona ietvaros.

Attīstot jaunu dzīvojamo projektu, būvkompānija “Merks” komanda domā ne vien par paša mājokļa parametriem un kvalitāti, bet arī par mūsdienīgas, ērtas dzīvojamās telpas izveidi ap to. Piemēram, pašā Mežciema sirdī uzbūvētajā jaunajā daudzdzīvokļu namu projektā “Gaiļezera nami” tiek piedāvātas tādas mājvietas, kādas neatrast nevienā citā Rīgas apkaimē – mūsdienīgi, skaisti un gaiši dzīvokļi platībā no 60 līdz 100 kvadrātmetriem, no kuru plašajiem logiem un balkoniem paveras ainaviski skati uz blakus esošo ezeru. Ērtu dzīvesvietu šeit atradīs gan mazākas, gan lielākas ģimenes ar bērniem, jo piedāvājumu klāsts ir patiešām daudzveidīgs.

Projekts sevī apvieno arī citas mājokļu pircējiem būtiskas vērtības, piemēram, attīstītu pilsētas infrastruktūru un dabas tuvumu. Tā ir mierpilna oāze lielpilsētas vidū, kur projekta iemītnieki katru dienu pēc garajām un steigas piepildītajām darba dienām var atgūt spēkus sakoptā un zaļā vidē ezera krastā, kur enerģiju dzīvei sniedz pati daba.

Foto: Gundars Barons

Šobrīd no plānotajām sešām deviņstāvu mājām ir uzceltas pirmās trīs, taču drīzumā plānots uzsākt arī nākamo trīs namu būvniecību (kopumā "Gaiļezera namos" būs pieejami 192 dzīvokļi). Tas nozīmē, ka turpināsies projekta attīstība, un laika gaitā šeit izveidosies pašiem sava "mini republika" ar patīkamu ārējo vidi - ar atpūtas un pastaigu vietām, laipu gar ezeru un rotaļu laukumiem, ar līdzīgi domājošiem kaimiņiem un jauniem spēļu biedriem bērniem. Ziemā šeit varēsiet slidot un ļauties zemledus makšķerēšanas priekiem, savukārt vasarā -  pastaigāties pa labiekārtoto teritoriju un vērot, kā ezerā peld gulbji. 

“Gaiļezera nami” apkārtnē vien dažu minūšu attālumā atrodas viss ērtai dzīvei nepieciešamais - bērnudārzi, skolas, lielāki un mazāki veikali, ārstniecības iestādes un ērts sabiedriskais transports. Sportiskām aktivitātēm projekta iemītnieki var izmantot tuvumā esošo Biķernieku sporta kompleksu un Biķernieku mežu, kas plešas 642 hektāru platībā. Ekspedīcijām svaigā gaisā noderēs arī blakus esošais Juglas mežs. 

Piesakies Atvērto durvju dienas apmeklējumam projektā “Gaiļezera nami", spiežot šeit!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu