9 pazīmes, ka tev katastrofāli trūkst enerģijas, ko gūst no seksa! (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kas slēpjas aiz pastāvīgām galvassāpēm, nespējas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem vai neapmierinātības ar sevi? Viss ir vienkārši - tev vajadzīgs sekss. Kādas vēl pazīmes par to liecina?

1. Ieilgusi depresija un nervozitāte.

Ja jums visu laiku ir nospiestības sajūta, jūs tracina apkārtējie un pat tas, kas iepriekš lika smaidīt un priecāties, tagad apgrūtina, droši vien jums sen nav bijis seksa.

Dzimumakta laikā izdalās endorfīni - hormoni,  kas atbild par nosvērtu psihisko stāvokli un pozitīvu apkārtējās pasaules uztveri.

2. Sāpes bez iemesla

Ja ik pa laikam organismā jūtat sāpes, kurām mediķi nerod izskaidrojuma, pretsāpju tablešu vietā var noderēt sekss. Orgasma laikā izdalās hormons oksitocīns, kas apspiež sāpes.

3. Liekais svars un nemitīgas diētas

Ja sevi nemitīgi ierobežojat ēšanā, ievērojat diētu, bet novājēt neizdodas, tad atliek viena iespēja - sekss. Dzimumakta laikā palielinās pulss un sadeg kalorijas tāpat kā trenažieru zālē.

4. Vāja imunitāte.

Ja bieži saķerat vīrusinfekcijas un ārsts saka, ka jums ir vāja imūnsistēma, tad laiks nostiprināt veselību ar seksa palīdzību.

To cilvēku asinīs, kuri regulāri nodarbojas ar seksu, ir par 30% vairāk antivielu nekā tiem, kas ar seksu nenodarbojas.

5. Problēmas ar atmiņu.

Speciālisti uzskata, ka, pateicoties katram jaunam orgasmam, domāšana un garīgās spējas uzlabojas.

6. Bezmiegs.

Sekss ir brīnumlīdzeklis labam miegam. Pēc orgasma cilvēks aizmieg ar gaišām domām un smaidu sejā.

7. Ķermeņa tonuss.

Ja vēlaties uzlabot muskuļu un ādas tonusu, trenējieties gultā. Sekss lieliski iedarbojas uz visām muskuļu grupām un ādu.

8. Pumpas un krunkas.

Sekss jūsu ādu var ne tikai padarīt gludu, bet palīdzēt izvairīties no aknes, jo seksa laikā organismā izdalās progesterons un vielas, kuras labvēlīgi iedarbojas uz ādu. Mīlnieki, kuri regulāri nodarbojas ar seksu,[c] izskatās jaunāki par vienaudžiem.[/c]

9. Neapmierinātība ar sevi.

Sekss lieliski paaugstina pašvērtējumu un palīdz iemīlēt sevi tā, kā jūs mīl jūsu partneris, raksta «woman health».

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu