Apšaudē Kalifornijā nogalināti pieci cilvēki

TVNET/LETA/AFP/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Bruņots vīrietis Beikersfīldā, ASV Kalifornijas štatā, sarīkojis apšaudi, nogalinot piecus cilvēkus, arī savu laulāto draudzeni, un tad arī pats sev atņēmis dzīvību, pavēstīja policijas pārstāvis sakariem ar presi.

"Mums ir seši bojāgājušie. Viens ir aizdomās turētais, un pieci ir upuri," sacīja Kērnas apgabala šerifa biroja leitnants Marks Kings. "Mēs uzskatām, ka tas, iespējams, ir ģimenes vardarbības incidents."

VIDEO: Apšaudē Kalifornijā nogalināti pieci cilvēki

Saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju, uzbrucējam izcēlies strīds ar kādu citu vīrieti. Viņš nošāva gan vīrieti, gan savu sievu. Notikuma vietā bija kāds liecinieks, uz kuru uzbrucējs izšāva, bet pēc tam metās viņam pakaļ un nošāva, ziņo BBC.

Pēc tam uzbrucējs aizbraucu uz dzīvojamo māju, kur nošāva vēl divus cilvēkus. 

Vēlāk uzbrucējs nolaupīja automašīnu, kurā tobrīd atradās sieviete un mazs bērns. Mātei un bērnam izdevās aizbēgt. Uzbrucēju apstādināja policists, piedraudot ar ieroci, taču uzbrucējs pats nošāvās.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu