Karmiskais horoskops līdz 2. oktobrim

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Līdz 2. oktobrim Marss un karmiskā planēta Ketu atradīsies vistiešākajā mijiedarbībā jeb divu grādu robežās. Esiet gatavi visu veidu saspīlējumiem, uzliesmojumiem, spriedzei, izvirdumiem un absolūti neprognozējamiem lēmumiem, pēkšņām tehnogēnām problēmām utt. 

Īpaši visi, kas ir "varā", saistīti ar varu vai plāno “iet” varā – esiet maksimāli uzmanīgi un atcerieties, ka emocionāli lēmumi un intrigas ir gāzušas ne vienu vien impēriju, nemaz nerunājot par “spēku grupējumiem”. Horoskops tev!

Auns

Problēmas darba un karjeras jautājumos. Nāksies saņemt karmu, kas tur "sastrādāta". Esiet gatavi pēkšņām un negaidītām pārmaiņām! 

Vērsis 

Problēmas partnerattiecībās un nespējā klausīties priekšniekus un padomdevējus. Jāuzmanās no traumām un zaudējumiem.

Dvīņi

Problēmas ar draugiem, ienākumiem, kredītiem un veselību.

Vēzis

Problēmas redzēt savu nākotni, un būs jāsaskaras ar nepieciešamību ieklausīties padomos, bet pieņemt "savu lēmumu". Partneris nav vainīgs tavos pagātnes lēmumos, un bērni visu mūžu tev nebūs blakus kā aukles.

Foto: Pixabay

Lauva 

Ir brīži, kad ienaidnieki jāiznīcina "saknē", ja viņi nesaprot brīdinājumus. Nodevība pašam pret sevi ir lielākais grēks, ko nespēj piedot.

Jaunava

Neskaiti citu naudu un vienmēr uzmanies, kam aizdod savu naudu. Ar radiniekiem un kaimiņiem konfliktē kā "atbildētājs", nevis iniciators.

Svari

Attiecības un sajūtas ģimenē samīsies vienā neatrisināmā kamolā, un nāksies saprast savas ilūzijas par partneri. Tavs pārlieku lielais kategoriskums un prasīgums var nogalināt jebkuru pacietīgāko prātu.

Skorpions

Nedrīkst visu novelt uz neveiksmi, sliktu likteni, dažādām dzīves "izejas pozīcijām" utt. Tev ir brīvā griba un gribasspēks, kas jārealizē. Tev trūkst zināšanu par dzīvi (izvēles būtību), tas ir neveiksmes faktors.

Strēlnieks

Jā, visums ir sarežģīts, taču taisnīgs un ne ātri saprotams. Karmā brīnumu nav, tādēļ saņemtais rezultāts ir "jāpieņem" (nav uzreiz jāsaprot).

Mežāzis

Mūsu pirmais skolotājs ir mamma, kuru esi nokopējis savā dzīvē par 90%, pat ja nesaprati, ko "nokopē". Tavs partneris ir tavas karmas ziņnesis, tādēļ labāk ir viņā ieklausīties, nevis noliegt acīm redzamo.

Ūdensvīrs

Tavi lēmumi un tava nākotne, tādēļ pieņem lēmumus tagadnē, nevis nākotnē, kas ir miglā tīta. Perspektīva nenozīmē realizāciju ar garantiju, it sevišķi, ja tas attiecas uz partnerattiecībām, tādēļ maksimāli koncentrējies uz sevi un saviem rezultātiem dzīve.

Zivis

Runā precīzi un tieši, jo pārpratumi no tevis teiktā var skart vairāk cilvēku nekā vēlies. Tēvs ir tavas dzīves lielākais skolotājs, tādēļ nepārcenties ar kritiku, nesagaidot rezultātus. Būs jautājums, būs arī atbildes (atbildes formu neviens negarantēs, bet atbilde būs).

Šīs prognozes var uztvert gan no "tiešā horoskopa", gan no mēness atrašanās vietas. Skatoties no mēness atrašanās vietas - notikumiem bija jānotiek bez manevra iespējām.

Horoskops tapis sadarbībā ar vēdisko astrologu Jāni Rieznieku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu