Diennakts laikā pieķerti septiņi dzērājšoferi un divi narkotikas lietojuši autovadītāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Alkohols. Ilustratīvs foto.
Alkohols. Ilustratīvs foto. Foto: AFP

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti septiņi autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerts viens dzērājšoferis un divi narkotikas lietojuši autovadītāji, Kurzemē, Latgalē un Zemgalē policisti apstādinājuši pa diviem alkohola reibumā esošiem autovadītājiem, bet Vidzemē pie stūres reibumā nav pieķerts neviens cilvēks.

Ceturtdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 121 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 30 - noformēti Vidzemē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 356 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu