Tā visjaudīgākais Škoda Kodiaq izskatīsies no iekšpuses

Ingars Tenis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Škoda Kodiaq RS interjers
Škoda Kodiaq RS interjers Foto: Škoda

Nedaudz vairāk par nedēļu atlicis līdz Parīzes automobiļu izstādei, kurā Škoda parādīs modeli Kodiaq ar visjaudīgāko kompānijā izmantoto dīzeļdzinēju.

Čehu zīmola jaunais, sportiskais flagmanis nevis sedans vai hečbeks, kā varētu domāt, bet gan SUV automobilis Kodiaq izpildījumā RS.

Auto, kas pasaules pirmizrādi piedzīvos Parīzes autošovā oktobra sākumā, apvieno 5/7 sēdvietu SUV automobilim raksturīgo praktiskumu ar sportiskumu, kas jau pierādīts Nirburgrindas Nordšleifē.

Foto: Škoda

Līdz šim Škoda potenciālajiem interesentiem parādījuši vien dažas Kodiaq RS dizaina skices, taču tagad atklātībā nonākuši īsti attēli, kuros var novērtēt mašīnas sportisko interjeru.

To raksturojošie elementi ir sportiski sēdekļi ar daļēju Alcantara auduma apdari, kontrastējošas šuvuma vīles, kā arī daudz sarkanu akcentu. Arī durvju paneļu apdarē izmantota Alcantara, taču vīles ir melnā krāsā.

Foto: Škoda

Daudzfunkcionālo sporta stūri ar biezo aploku rotā vRS logotips, kas izšūts arī sēdekļu atzveltnēs. 

Bez tā sportisko interjeru veido virkne oglekļa šķiedras imitācijas elementu, melni griesti un nerūsējošā tērauda uzlikas uz pedāļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu