Uģis Kuģis: vīrietim ir jāsavalda savs atomreaktors, sava stabule - citādi viņš nav vīrietis (2)

"Karsts" viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STV

Vēdiskais filozofs Uģis Kuģis uz jautājumu, kādam ir jābūt īstam vīrietim, atbild - tādam, kurš spēj savaldīt savus apakšējos jutekļus un ir atbildīgs par savu sievieti.

Žurnāliste Daina Jāņkalne raidījumā  “Sieviete. Personīgi” pētīs - kāpēc ir tik daudz vīriešu, kuri nespēj uzņemties atbildību par ģimeni? Un kādam ir jābūt īstam vīrietim?

"Vīrietim ir jābūt atbildīgam. Vīrietim ir jāmācās savaldīt savus jutekļus. Vīrietis nedrīkst būt savu jutekļu vergs. Sanskritā "Go Dās" nozīmē - jutekļu vergs, bet viņam jābūt "Gosa Vāmī" -  tam, kas spēj savaldīt savus jutekļus.

Ja vīrietis nespēj savaldīt savu apakšējo atomreaktoru, savu stabulīti, kas tu par vīrieti būsi? Jebkura sieviete viņu cietīs... Ja viņš nespēs savaldīt savu vēderu - lies iekšā alkoholu un visas pārējās muļķības, kas tu par vīrieti būsi?

Ja vīrietis nespēs turēt mēli aiz zobiem un runāt pareizi, viņš nekad nebūs vīrietis, kas uzņemsies atbildību par sievieti. Vīriešiem ir jākļūst par "Gosa Vāmī"," uzskata Uģis Kuģis.

Neērti jautājumi, tiešas atbildes Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā “Sieviete. Personīgi” trešdienās plkst. 21:00 “STV Pirmā!”

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu