Serēna Viljamsa izģērbjas un dzied, lai pasaulei atklātu ko svarīgu

Tādu Serēnu tu nebūsi redzējis!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Instagram
Instagram Foto: Instagram

Tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa izģērbusies, lai pasaulei pavēstītu kādu svarīgu ziņu!

Trīsdesmit septiņus gadus vecā sportiste ir izkāpusi no savas komforta zonas un pasaulei sevi atklājusi pavisam citādu - dziedošu ar atkailinātu augšdaļu. Šīs performances ideja ir sabiedrībai likt aizdomāties par krūts vēža problēmu - kas var skart ikkatru no mums. 

"Krūts vēža mēneša ietvaros, izpildot "Divinyls" dziesmu "I Touch Myself", es aicinu visas sievietes doties pārbaudīt savu krūšu veselību un darīt to regulāri," uzsver tenisa zvaigzne. "Jā, man šis projekts lika pārkāpt kādas komforta robežas, bet es to vēlējos darīt, jo šī problēma spēj skart pilnīgi katru no mums."

Serēnas izvēlēto dziesmu  “I Touch Myself” reiz izpildīja "Divinyls" dziedātāja Krisija Amfleta, kura pēc ilgas cīņas ar krūts vēzi 2013. gadā, 53. gadu vecumā nomira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Breast Cancer Awareness Month I’ve recorded a version of The Divinyls global hit “I Touch Myself” to remind women to self-check regularly. _ Yes, this put me out of my comfort zone, but I wanted to do it because it’s an issue that affects all women of all colors, all around the world. Early detection is key - it saves so many lives. I just hope this helps to remind women of that. _ The music video is part of the I Touch Myself Project which was created in honor of celebrated diva, Chrissy Amphlett, who passed away from breast cancer, and who gave us her hit song to remind women to put their health first. The project is proudly supported by @BerleiAus for Breast Cancer Network Australia. _ Visit the link in my bio to find out more. #ITouchMyselfProject #BerleiAus #BCNA #DoItForYourself

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu