Tīmeklī noklīduši jaunās BMW 3.sērijas attēli

Ingars Tenis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
BMW 3.sērija
BMW 3.sērija Foto: Publicitātes foto

BMW bija plānojuši jaunās paaudzes 3.sēriju atklāt otrdienas, 2.oktobra rīta pusē. Tomēr jau pirmdien pēcpusdienā globālajā tīmeklī netrūka mediju, kuros sastopami daži BMW bestsellera jaunākās paaudzes attēli ar auto bez maskējuma un pilnā augumā.

BMW oficiālie kanāli vēl aizvien klusē, taču interneta vietnes Bimmerpost forumā netrūkst attēlu, kas ļauj novērtēt paaudžu maiņas rezultātā notikušās izmaiņas 3.sērijas BMW dizainā. 

Foto: Publicitātes foto

Pagaidām novērtējamas ar indeksu G20 apzīmējamās 3.sērijas versijas 330i ar M Sport paketi un 340i. Taču ar to pietiek, lai gūtu priekšstatu par to, kā izskatīsies arī mazāk karstās modeļa modifikācijas. 

Foto: Publicitātes foto

Proti, attēlos redzams, ka 3.sērijas virsbūves proporcijas lielā mērā ir saglabātas, taču dizains kopumā ņemot ir agresīvāks. Virsbūve ir ieguvusi vairāk asu šķautņu, modelim ir jauna dizaina bamperi un gaisa savācēji, kā arī priekšējo un aizmugurējo lukturu forma un grafika. Papildus tam modifikāciju 340i no pārējiem varēs atšķirt ar atšķirīga dizaina radiatora režģi un trapeces formas izplūdes sistēmas uzgaļiem. 

Foto: Publicitātes foto

Salonā ievērojamas izmaiņas skārušas gan viduskonsoli, gan priekšējo paneli. Attēlos redzams, ka 3.sērijas BMW būs pieejams jauns digitālais instrumentu panelis, priekšējā paneļa centrālā daļa kļuvusi kārtīgāka, pārskatāmāka, bet viduskonsolē atsevišķiem modeļiem nav ātrumpārslēga.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu