Dažas dienas pirms vēlēšanām "Vienotībā" atgriežas Loskutovs un Dālderis (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas deputāts Aleksejs Loskutovs piedalās
Saeimas deputāts Aleksejs Loskutovs piedalās Foto: Ieva Leiniša/LETA

Šodien partiju apvienībā "Jaunā vienotība" ietilpstošās partijas "Vienotība" valde partijas rindās uzņēma astoņus jaunus biedrus, tostarp parlamentāriešus Alekseju Loskutovu un Intu Dālderi, kuri iepriekš no šī politiskā spēka izstājās, informēja partijā.

Līdzās Loskutovam un Dālderim partijā uzņemts arī Talsu uzņēmējs Edmunds Demiters, Māra Ulme, Kārlis Lukstaraups, Ilona Luste, Jānis Granopoļskis un Māris Rozenbergs.

Dālderis uzsvēra, ka viņam vienmēr ir bijušas tuvas "Vienotības" ideoloģiskās nostādnes, un tagad, "kad partija spējusi būtiski mainīties un strādāt kā komanda", viņš vēlas pilnvērtīgi iekļauties tās darbā.

Arī Loskutovs norādīja, ka "Vienotība" pēdējā gada laikā ir būtiski mainījusies, kļūstot par ideoloģiski saliedētu, profesionālu politisku spēku, kam ir svarīgi tiesiskuma un demokrātijas nostiprināšanas jautājumi. "Tie bija noteicošie faktori, lai atgrieztos partijas biedru rindās," savu izvēli pamatoja Loskutovs.

Partiju apvienībā "Jaunā vienotība" ir vairāk nekā 3000 biedru. Partija "Vienotība" kopā ar partijām "Kuldīgas novadam", "Tukuma pilsētai un novadam", "Valmierai un Vidzemei", "Jēkabpils reģionālā partija" un Latgales partiju kopīgam startam 13.Saeimas vēlēšanām ir izveidojušas partiju apvienību "Jaunā vienotība". Tās valdes priekšsēdētājs un Ministru prezidenta amata kandidāts ir Krišjānis Kariņš.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu