Ieskaties modeles Lilijas Oldridžas bohēmiskajā mājoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Modele Lilija Aldridža
Modele Lilija Aldridža Foto: Reuters/ScanPix

Lilija Oldridža ir ne tikai veiksmīga un simpātiska modele, kas pēdējos gados regulāri priecē modes entuziastus “Victoria’s Secret” modes šovos un gozējas zīmola “Bulgari” reklāmās, bet arī azartiska mājsaimniece ar lielisku gaumi interjera dizainā. Šobrīd Lilija dzīvo Nešvilā, Tenesī štatā, ASV, kopā ar vīru, rokgrupas “Kings of Leon” solistu Keilebu Folovilu un sešgadīgo meitiņu Diksiju.

Lilija ar Keilebu iegādājās Nešvilas māju, kad modele atklāja, ka ir gaidībās. Pāris šķīrās no modernā dzīvokļa pilsētas centrā, kas atradās tuvu sporta arēnai un naktsklubiem, un sameklēja māju netālu no labākajām pilsētas skolām. Lilija žurnālam “Architectural Digest” atklāj, ka nekavējoties iemīlēja jauno mājokli. “Māja bija skaista, ērta un mājīga,” skaidro Oldridža. Lai nelielo Tjūdora stila namiņu pārvērstu par stilīgu ģimenes ligzdiņu, slavenais pāris noalgoja dizainerus, kas jau iepriekš ir strādājuši ar pasaulslavenām personībām, piemēram, aktieriem Leonardo di Kaprio, Dakotu Džonsoni un supermodeli Kārenu Elstoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Lilijas Oldridžas māja ir celta 1930. gados, tajā ir saglabāta dēļu grīda, milzīgie logi un apgaismotie griesti. “Es dievinu šādas detaļas mājokļos – to ir grūti atdarināt,” stāsta modele. Pēc mājas iegādes Lilijas vīrs Keilebs kopā ar dizaineru un meistaru komandu ķērās pie mājas labiekārtošanas un nelielo namiņu saveda kārtībā vien četru mēnešu laikā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Lilija Oldridža sociālajā tīklā “Pinterest” izvēlējās sev tīkamus sīkumus, sākot ar romantisku britu lauku māju dizainu, beidzot ar eksotiskiem marokāņu dekoriem. Visus atradumus modele parādīja dizaineriem, kas pēcāk piemeklēja nelielas mēbeles, dekorus un aksesuārus atbilstoši modeles gaumei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Katra istaba ir piepildīta ar nomierinošu, ģimenei draudzīgu eleganci. Piemēram, virtuvē ir iekārtoti atvērtā tipa skapīši ar retro stila flīzēto sienu. Savukārt ēdamistabu pati modele raksturo kā greznu, taču vienlaikus atzīst, ka šeit nekad tā arī īsti nav ieturējusi nevienu ēdienreizi. “Šikas ēdamistabas vietā mēs izvēlamies ēst īpašā brokastu istabā, šeit nekas nav īpaši formāls,” skaidro Oldridža. Viesistabā atrodas kamīns, kuru ierobežo grāmatu plaukti. Lilija skaidro, ka šajā istabā ģimene labprāt pavada laiku pat samērā siltās vasaras dienās. Pāris krēsli, kas novietoti iepretim milzīgajam kamīnam, modelei atgādina bērnību, kad viņas tēvs-mākslinieks mēdza stundām lasīt grāmatas kamīna blāvajā gaismā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

“Mana bērnība bija tik patīkama un sirdi sildoša. Arī mana bērnības māja bija vieta, kurā jebkurš bija aicināts, mana ģimene vienmēr kopīgi gatavoja maltītes un izklaidēja viens otru,” atklāj Lilija Oldridža. Šīs ir tradīcijas, kuras modele un viņas vīrs turpina. “Man patīk rīkot nelielas viesības draugiem un viņu bērniem. Man ir svarīgi uzturēt māju dzīvu,” stāsta modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu