Ferrari atklāj nosacījumus, ar kādiem pārdos ekskluzīvās Monza SP1 un SP2

Ingars Tenis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ferrari Monza SP1
Ferrari Monza SP1 Foto: Ferrari

Ferrari atklājuši, ka ekskluzīvās supermašīnas Monza SP1 un SP2, par kuru eksistenci itāļi paziņoja pagājušajā nedēļā, tiks izlaistas 499 eksemplāros un tirgotas par 1,6 miljoniem eiro gabalā.

Piedevām miljoni bankas kontā nebūt nenozīmēs, ka varēs pretendēt uz kāda īpašā modeļa pirkšanas tiesībām.

Kā vēsta aģentūra AP, potenciālajam pircējam jau jābūt vairākiem Ferrari un ilgstoši labām attiecībām ar Maranello uzņēmumu.

Tikai tad, ja šie kritēriji būs izpildīti, auto entuziasts varēs cerētu uz Ferrari ielūgumu iegādāties kādu no automobiļiem.

Tad viņš arī varēs izvēlēties, vai grib vienvietīgo Monza SP1, vai divvietīgo SP2, kam nevienai nav nedz vējstikla, nedz jumta. Tai pašā laikā komplektā iekļauta viena vai divas aizsargķiveres, īpaši kombinezoni un apavi.

Foto: Ferrari

Abi auto ir apgādāti ar jaudīgāko atmosfērisko V12 motoru, kāds jebkad bijis Ferrari piedāvājumā. Tas attīsta 810 zirgspēkus un automobiļus līdz 100 km/h paātrina 2,9 sekundēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu