Saseksas hercogus ceļojumā pārsteidz Harija bijusī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Saseksas hercogu pāri, kurš šobrīd ir ceļojumā Austrālijā, pārsteigusi prinča Harija bijusī mīļākā. Interesanti, ka no neveiklās situācijas Harijs izvairījies, ignorējot tumšmataino daiļavu... 

Ceļojuma laikā princis Harijs kādā no vizītes pasākumiem saskrējies ar savu bijušo draudzeni - aktrisi Džennu Kolmani. Abi romantiskas attiecības uzturēja 2015. gadā. 

Harijs un britu seriāla «Doctor Who» zvaigzne Dženna Kolmane tika redzēti baudām kopā vakaru kādā ekskluzīvā ballītē Kovortas parkā Askotā pēc «Audi Polo Challenge» sacensībām. Tiesa, Harijs bija «brīvs puisis», bet Kolmane tajā laikā tikās ar seriāla «Troņu spēle» zvaigzni Ričardu Medenu. Aculiecinieki apgalvoja, ka viņas draugs toreiz nebūtu bijis priecīgs, redzot visu notiekošo.

Kā ziņo aculiecinieki, princis, sastopoties ar Džennu, bijis ļoti pārsteigts, bet šo mirkli centies noslēpt, izliekoties, ka nepazīst aktrisi. Turpretī Dženna smaidījusi un vēlējusies aprunāties ar Hariju, kurš straujā solī devies pie sievas, raksta limon.postimees.ee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Coleman (@jenna_coleman_) on  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Coleman (@jenna_coleman_) on

Uzzini par citām prinča dāmām!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu