Pasākumu ceļvedis nedēļas nogalei: krāmu tirgus, kino maratons, drifts, ābolu svētki u.c.

Ceļvedis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Aktuālākie notikumi koncertdzīvē, teātrī, mākslās, kino, klubos, skaļākie brīvdabas pasākumi, sarīkojumi novados, atpūtas iespējas ģimenēm ar bērniem. Tavs  ceļvedis, kas tapis sadarbībā ar “Kaskurkad.lv” pasākumiem, laikam no 4. septembra līdz 10. oktobrim.

Aktuālākie notikumi koncertdzīvē, teātrī, mākslās, kino, klubos, skaļākie brīvdabas pasākumi, sarīkojumi novados, atpūtas iespējas ģimenēm ar bērniem. Tavs “Kaskurkad.lv” ceļvedis pasākumiem no 4. līdz 10. oktobrim.

Marijas Naumovas jubilejas koncerts "Līdz gaišām asarām"

Foto: Publicitātes foto

Marijai Naumovai šis ir jubilejas gads, ko māksliniece vēlas atzīmēt ar sev tuvu, bet plašākai sabiedrībai neizskanējušu solo programmu "Līdz gaišām asarām", kas atklāj romanču muzikālā stila rašanos un attīstību, ceļojumu laikā un vietā, līdz ar to izmaiņas to skanējumā.

KAS? Populārā mūzika

KUR? Splendid Palace, Rīga

KAD? 4. oktobris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

Vaska jaundarbs un Bruknera sestā

Foto: Publicitātes foto

LNSO sezonas atklāšanas koncertā tiks pirmatskaņots pēc LNSO pasūtinājuma tapis Pētera Vaska jaundarbs – Koncerts obojai un orķestrim. Šī pirmatskaņojuma solists būs izcilais Albrehts Maijers – “Berlīnes filharmoniķu” pirmā oboja. Pie diriģenta pults – LNSO mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Andris Poga.

KAS? Klasiskā mūzika

KUR? Lielā Ģilde, Rīga

KAD? 5. oktobris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

Manhattan Short in Latvia 2018

Foto: Publicitātes foto

Jau septīto gadu pēc kārtas Latvijas kinomīļi pievienosies vairāk nekā 300 000 skatītājiem no visas pasaules. Katram festivāla apmeklētājam būs iespēja iejusties žūrijas tēlā, piedaloties balsošanā par labāko filmu un labāko galvenās lomas izpildītāju.

KAS? Kino festivāls

KUR? Splendid Palace, Rīga

KAD? 5. oktobris, plkst. 19.00 un 6. oktobris, plkst. 18.00

Vairāk informācijas 

Valmiera. Bermudu Divstūris - lielkoncerts "Ballplēsis"

Foto: Publicitātes foto

Gaidītākais notikums Latvijas šovbiznesā ir klāt! Grupa “Bermudu Divstūris” pēc vairāku gadu darba studijā izdod spēcīgāko ballīšu CD – “Ballplēsis” un dodas koncerttūrē. 

KAS? Populārā mūzika

KUR? Valmieras Kultūras centrs, Valmiera

KAD? 5. oktobris, plkst. 20.00

Vairāk informācijas

Rīgas krāmu tirgus

Foto: Publicitātes foto

Apmeklētāju iemīļotais brīvdabas krāmu tirgus – “RIGA FLEA MARKET”, šoreiz rudenīgās noskaņās. Piedāvājumā būs  dažādas senatnīgas mājas lietas, trauki, porcelāna un stikla figūriņas, grāmatas, vinila plates, aksesuāri, apģērbi, mākslinieku darinājumi un mūsdienu dizaina preces.

KAS? Gadatirgi

KUR? Spīķeru kvartāls, Rīga

KAD? 6. oktobris, plkst. 11.00

Vairāk informācijas

Betsafe drifta sezonas noslēgums - All in one

Foto: Publicitātes foto

Betsafe drifta sezona noslēgsies Biķerniekos, kur uz starta izies visas trīs drifta klases, bet šoreiz drifts notiks vienlaicīgi divās vietās - Latvijas drifta kausa street klase savas sacensības aizvadīs Biķernieku spīdveja stadionā, bet Proam un Pro klases - Biķernieku lielās trases konfigurācijā. 

KAS? Sporta notikumi

KUR? Biķernieku sporta trase, Rīga

KAD? 6. oktobris, plkst. 14.00

Vairāk informācijas

Gandrīz tautasdziesma: Ievai Akuraterei un Jurim Kulakovam - 60!

Foto: Publicitātes foto

Ievas Akurateres un Jura Kulakova kopīgais jubilejas koncerts izskanēs kā kontrastu pilns muzikāls vēstījums, kurā triumfāli eksistenciāli skaņdarbi, mijoties ar trauslas akustiskās mūzikas izsmalcinātību, atkal caur anarhistiskas ironijas simboliku pāries klasiskajos Pērkona rokmūzikas hitos.

KAS? Populārā mūzika

KUR? Jelgavas Kultūras nams, Jelgava

KAD? 7. oktobris, plkst. 18.00

Vairāk informācijas

Simfoniskais hits ar Goran Gora. Mendelszona Itālijas simfonija

Foto: publicitātes

20 gadu vecais jauneklis Mendelszons aizbrauc uz Itāliju un paliek vai bez prāta no tā saulainā dzīvesprieka, kas valda šajā zemē. Atbraucis mājās, viņš sacer vienu no saviem visgaišākajiem darbiem – “Itālijas simfoniju”.

KAS? Klasiskā mūzika

KUR? Lielā Ģilde, Rīga

KAD? 10. oktobris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

Skolotāju diena Mālpils muižā

Foto: Publicitātes foto

"Sapnis sākas ar skolotāju, kurš tic jums, kurš velk un stumj, un ved jūs uz nākamo virsotni, un dažreiz arī iedunkā jūs ar nūju, ko sauc par patiesību."  Mālpils muiža aicina skolu kolektīvus atzīmēt Skolotāju dienu!

KAS? Skolotāju dienas pasākumi

KUR? Mālpils muiža

KAD? 5. oktobris, plkst. 12.00

Vairāk informācijas

Dobeles ābolu svētki

Foto: Publicitātes foto

Šogad Dobeles ābolu svētki norisināsies sestdien, 6. oktobrī, no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 Dārzkopības institūta Pētera Upīša ceriņu dārzā. Latvijas sulīgākais festivāls, kā jau katru gadu, pulcēs vienkopus novada un apkārtnes mājražotājus, stādaudzētājus un augļkopjus, lai piedāvātu labāko, kas nācis no dabas. Šīs ražas svinības kopš to pirmsākumiem nav tikai gadatirgus, kas ieņem svarīgu vietu vietējās ekonomikas attīstībā, bet arī kultūras pasākums, kura centrālais tēls ir āboli. Šajā dienā ābolu tematika ieņem goda vietu gan dažādās sporta aktivitātēs, gan atrakcijās maziem un lieliem, gan dzīvespriecīgā izklaides un muzikālajā programmā.

KAS? svētki

KUR? Dārzkopības institūta Pētera Upīša ceriņu dārzā

KAD? 6. oktobris, plkst. 14.00

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu