Izstādē aplūkojams ducis "cafe racer" motociklu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par godu motociklu sezonas noslēgumam līdz 7. oktobrim t/c “Mols” aplūkojama tā dēvēto cafe racer pilsētas motociklu izstāde. Par to TVNET informēja tirdzniecības centra sabiedrisko attiecību konsultante Ksenija Mirošņika.

Izstāde apmeklētājiem pieejama visu nedēļu un tajā, līdzās motocikliem, ir iespējams apskatīt sabiedrībā pazīstamu personu – Aivja Ceriņa, Mārtiņa Kapzema un Kaspara Komarova izbraucienu pa Rīgu ar leģendārajiem motocikliem.

Izstādē ir aplūkojami 12 zīmolu “Mash” un “Triumph” motocikli, demonstrējot to vizuālo un tehnisko daudzveidību, kā arī neatkārtojamā stila elementus – katra modeļa individualitāti, minimālismu, pievilcīgu agresivitāti un dinamismu. Cafe racer ir uzskatāma par vienu no Eiropas leģendārākajām pilsētas motociklu formām – tas ir britu moto entuziastu radīts pilsētas braucamrīks, kura pirmsākumi meklējami 20. gadsimta 50. gados Londonā. Cafe racer kustība ātri vien attīstījās subkultūrā, kuru raksturoja vēlme pēc ātruma, rokenrola un motocikliem.

Foto: Publicitātes foto

Cafe racer ir īpašs motocikls. Tas ir ērts, ātrs un ne mazāk būtiski – izskatās lieliski. Izbaudot braucienu ar cafe racer, tu tiešām jūties piederīgs pilsētas dinamikai un videi, jo ar motociklu ir ļoti viegli un patīkami pārvietoties,” pieredzē dalās TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu