Kāpēc Saseksas hercogu pāris nepiedalīsies kāzu ballītē?

Kāds ir attaisnojums?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scnapix

Tā ir tiesa, ka Saseksas hercogu pāris - princis Harijs un hercogiene Megana kopā ar kāzu viesiem nedejos ballē. Kāds tad ir attaisnojums, kāpēc tā? 

Kā izrādās, attaisnojums hercogiem ir un pat ļoti nopietns, un arī fiziski apgrūtinošs. Harijam un Meganai jau 15. oktobrī, kas ir nākamās nedēļas pirmdiena, ir jābūt Austrālijā, no kurienes sāksies viņu 16 dienu garais ceļojums, tostarp Jaunzēlande, Tongu un Fidži. 

Līdz ar to karaliskajam pārim jādodas ceļā jau sestdienā, kas ir nākamā diena pēc princeses Eiženijas un Džeka kāzām, kas norisināsies piektdien, 12.10. Saseksas hercogu pārim būs jāpavada gaisā 22 stundas, lai uzreiz piedalītos Sidnejā organizētā pasākumā, kur tiek godināti karavīri. 

Tā ka hercogi visticamāk 12.10. neieradīsies uz kāzu vakara daļu, kas notiks turpat, kur Saseksas hercogu pārim, - Frogmoras savrupmājā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu