Kāpēc princeses Eiženijas kāzas saista ar karaliskās ģimenes skandalozo "skeletu skapī" ballīti?

Būs skandāls vai tomēr pamiers?
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA/SIPA/Reuters/Scanpix

Princese Eiženija un viņas izredzētais Džeks Brūksbenks jau drīz taps par jaunlaulātajiem Svētā Džordža kapelā, Vindzoras pilī. Kāpēc tieši šā pāra kāzu ceremoniju briti dēvē par "īpaši emocionālu"? Kā izrādās, šīs kāzas saistāmas ar vairākiem karaliskās ģimenes skandāliem un "skeletiem" skapī, kas šajā dienā, iespējams, gūs mieru. 

Līdz šim emocionālākās karaliskās kāzas - Harijs un Megana

Līdz šim šķita, ka prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas bija īpaši emocionālas, jo, kad tapa zināms, ka līgavas tēvs Toms Mārkls kāzās tā arī neieradīsies, Meganu zem rokas pretī  topošajam vīram baznīcā aizveda Harija tēvs - princis Čārlzs. Toreiz briti šo mirkli nodēvēja par ļoti aizkustinošu....

Vai šķīrušies vecāki spēs baznīcā sēdēt līdzās?

Kas tad tik īpašs gaidāms Harija un Viljama māsīcas, princeses Eiženijas kāzās? Princese Eiženija sevi pie altāra lūgusi vest tēvam - princim Endrjū, Jorkas hercogam, kas būtu tikai ierasta protokola kārtība. Tomēr, kā izrādās, tālāk seko interesantākais...

Foto: AFP/LETA/AFP/Scanpix/Reuters/AP

Kāzu scenārijs paredz, ka princis pēcāk ieņems sēdvietu līdzās Eiženijas mātei - Jorkas hercogienei Sārai Fergusonei, ar kuru aizvien nav īpaši draudzīgās savstarpējās attiecībās.

Princis Endrjū aizvien uzskata, ka ģimenes izjukšanā vainīga ir tikai viņa... Tomēr meitas, princeses Eiženijas vēlēšanās kāzu dienā abiem ir jāpilda. 

Foto: Reuters

Kāpēc princis Filips necieš Eiženijas māti? Vai nespēja piedot var likt viņam neierasties?

Otrs saspīlētais mirklis, kas kāzu organizētājiem sagādā galvassāpes, ir līgavas mātes, Jorkas hercogienes Sāras Fergusones un Eiženijas vectēva - Viņas Augstības karalienes Elizabetes II vīra, prinča Filipa attiecības kāzu dienā, jo

abi jau vairākus gadus izvairās viens no otra.

Visa pamatā ir prinča Filipa nespēja Sārai piedot aiziešanu no ģimenes un visus skandālus, kas saistās ar viņas attiecībām ar mīļāko, uzņēmēju Džonu Braienu no Teksasas.

Foto: PA Wire/PA Images

Lai gan skandāls notika 1992. gadā, kad Sāru un viņas mīļāko, kurš tobrīd skūpstīja viņai pēdas, foto fiksēja paparaci, un šķiršanās process Jorkas hercogu starpā bija jau sākts,

princis Filips šo ģimenes "izvazāšanu" pa dzelteno presi nespēj aizmirst, tāpēc nevēlas uzturēt kontaktus ar Jorkas hercogieni.

Vēl vairāk, Filips nespēj aizmirst, ka Fērgusone, kura no prinča Endrjū šķīrās 1996. gadā, 2010. gadā medijiem piedāvāja par krietnu naudas žūksni,

500 000 mārciņu, nodot privātā arhīva foto, kurā redzama abu hercogu ikdienas dzīve. 

Foto: AFP / Scanpix

Patiesais iemesls, kāpēc Kornvolas hercogiene Kamilla neieradīsies....

Kā izrādās, ir vēl kāds "skelets skapī" - Jorkas hercogiene ne reizi nav ģimenes pasākumos tikusies aci pret aci ar prinča Čārlza sievu - Kornvolas hercogieni Kamillu. Izvairīšanās iemesls - Fērgusones labās attiecības ar princesi Diānu.

Zināms, ka Kamilla neieradīsies uz Eiženijas kāzām, bet par oficiālo iemeslu prese min viņas vajadzību šajā brīdī būt Skotijā. 

Kāds būs svinīgais pasākums, redzēsim jau rīt, 12.10., kad seko līdzi teksta tiešraidei (no plkst. 12:30), jaunākajiem foto TVNET!

Foto: AFP/EPA/Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu