Princese Eiženija uz kāzu ceremoniju ierodas vēsturiskā Rolls-Royce Phantom VI

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Lielbritānijas karaliskās ģimenes dzīves entuziasti visā pasaulē šodien seko līdzi Jorkas princeses Eiženijas un uzņēmēja Džeka Brūksbenka kāzām. Skat, kāds auto izvēlēts, līgavai ierodoties uz svinīgo laulību ceremoniju Vindzoras pilī. Tas ir 1977.gada Rolls-Royce Phantom VI, kam gan veikta ievērojama pārbūve, lai tas atbilstu karaliskās ģimenes vajadzībām.

 Var piebilst, ka Rolls-Royce Phantom VI tika ražots periodā no 1968.gada līdz 1990.gadam. Sākotnēji līdz 1978.gadam limuzīns tika apgādāts ar 6,2 litru V8 motoru, taču modeļa dzīves cikla otrajā daļā tas tika aizstāts ar 6,75 litru V8. Karaliskās ģimenes rīcībā ir divi sestās paaudzes Phantom. Princeses Eiženijas kāzās izmantoto eksemplāru karaliskā ģimene kā dāvanu saņēma, atzīmējot 25. gadskārtu kopš Elizabetes II kļūšanas par karalieni. Otru Phantom VI, kas ir krietni vien pieticīgāks modelis, britu karaļnams saņēma 1986.gadā.   

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu