Ieskaties, kā dzīvo tumšmatainā brazīliešu modele Alesandra Ambrosio

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

"Victoria’s Secret" modele Alesandra Ambrosio ir viena no pasaules vislabāk atalgotajām modelēm, kā arī skaistā brazīliete ir viena no seksīgākajām sievietēm pasaulē. Lai arī modele daudz laika pavada ceļojot un piedaloties dažādās modes skatēs, fotosesijās un reklāmās, Alesandra mīl pavadīt laiku savās mājās. Daiļā modele dzīvo Kalifornijas saules pielietajā pilsētā Santamonikā. Viņas mājā ir jaušami modeles dzimtās valsts Brazīlijas tradicionālie raksti un motīvi.

Alesandra Ambrosio ir viena no populārākajām supermodelēm pasaulē, kas guvusi atpazīstamību Victoria’s Secret modes šovos, dažādās reklāmās un pat filmās un dažos seriālos. Pēc nemitīgas ceļošanas un strādāšanas Alesandra vien pērnajā gadā, pēc 17 gadu ilga darba Victoria’s Secret, paziņoja par aiziešanu no modeles karjeras. Nu “pensionētā” modele var baudīt pelnītu atpūtu savā Kalifornijas savrupmājā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

“Es nemitīgi ceļoju darba dēļ – vienmēr, atrodoties ceļā, es gribēju būt mājās,” žurnālam “Architectural Digest” atklāj modele. 1920. gadu spāņu stila savrupmājā šobrīd dzīvo Alesandra ar diviem bērniem – desmitgadīgo meitu Andžu un sešgadīgo Noa. “Es esmu uzaugusi nelielā Brazīlijas pilsētiņā, un Santamonika man ļoti atgādina atmosfēru, kas valdīja manā dzimtajā pilsētā. Man ir jābūt netālu no pludmales – vietā, kur varu sasmaržot un sajust okeānu. Tā ir mana paradīze,” par dzīvesvietas izvēli skaidro Alesandra.

Pirms tam Ambrosio teju desmit gadus ir dzīvojusi Losandželosā. Aptuveni piecus gadus daiļā tumšmate ir meklējusi sev piemērotu dzīvesvietu, kur pēcāk dibināt ģimeni, bet nākamos – lai padarītu šo vietu par savu svētnīcu. Pirms tikai pusotra gada Alesandra satika slavenību dizaineri Martinu Laurensu Bullardu, kas palīdzēja Santamonikā radīt modeles sapņu mājokli. “Šī māja apvieno brazīliešu bohēmisko stilu ar Kalifornijas rokenrola šiku,” atklāj Bullards.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Ieejot mājoklī, acumirklī ir jaušams tās raksturs – iepretim durvīm paveras koši zilās ķīniešu flīzēs ietērptas kāpnes, bet blakus tām atrodas antīka melna kumode, kuru rotā tirkīzzilas keramiskās galda lampas ar indiešu auduma abažūru. Dizainers visos mājas stūros iekļāvis Alesandras brazīliešu sakņu atspoguļojumu – sākot ar mimozlapu jakarandas koku modeles pagalmā, beidzot ar brazīliešu dizainera Žoržes Zalszupina atpūtas krēsliem dzīvojamajā istabā. Tāpat mājoklī ir redzamas arī marokāņu, turku un itāļu dizaina mēbeles.

Dizainerim īpašs darbs un arī visai liels izaicinājums bija Alesandras bērnu istabu pielāgošana viņu personībām. Modeles meitai Andžai dizainers apvienoja pankroka un princešu motīvus – istabas vidū ir iekārtota milzīga gulta ar baldahīnu, uz kura rāmjiem izkārtas dažādas virtenes, bet pie sienas karājas ar ūdenskrāsām gleznots Merilinas Monro portrets. Savukārt Alesandaras dēla Noas istabā ir radīta īsta zēnu sapņu pasaule – uz istabas centrālās sienas ir uzgleznots zils kamuflāžas raksts, bet uz plauktos izkārtoti vairāki automašīnu, lidmašīnu modeļi un nindzju figūriņas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest) on

Modele par mājas centrālo un pašu svarīgāko daļu ir iecēlusi pagalmu, kas arī ir bijis iemesls pašas mājas iegādei. Alesandras pagalmā atrodas šiks baseins, volejbola laukums, īsts brazīliešu grils un baseina namiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu