12.Saeimas deputāts Gaidis Bērziņš turpinās darbu advokatūrā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas deputāts Gaidis Bērziņš
Saeimas deputāts Gaidis Bērziņš Foto: Zane Bitere/LETA

No 7.novembra tiks atjaunota 12.Saeimas deputāta Gaida Bērziņa (VL-TB/LNNK) darbība advokatūrā, informē Latvijas Zvērinātu advokātu padome (LZAP).

LZAP ir pieņēmusi lēmumu atjaunot Bērziņa darbību advokatūrā. Faktiski gan tas stāsies spēkā, kad būs beidzies viņa 12.Saeimas deputāta mandāts.

Septembrī intervijā aģentūrai LETA Bērziņš norādīja, ka viņš plāno atjaunot advokāta praksi, lasīt lekcijas studentiem un turpināt rakstīt grāmatas par maksātnespēju.

Šajā intervijā Bērziņš arī pastāstīja, ka kopš 1997.gada ir lektors Latvijas Universitātē. "Šajā amatā man vēl ir daži gadi līdz pārvēlēšanai, tāpēc turpināšu strādāt. Es strādāju pie mācību grāmatas studentiem par fizisko personu maksātnespēju. Ceru, ka līdz gada beigām darbu pie šīs grāmatas pabeigšu," norādīja Bērziņš.

Pēc savas nodarbošanās Bērziņš ir arī zvērināts advokāts, taču viņa profesionālā darbība ir apturēta uz valsts amatpersonas amata pildīšanas laiku. "Tikko beigsies mans valsts amatpersonas pilnvaru laiks, man saskaņā ar likumu ir jāatjauno zvērināta advokāta prakse," toreiz pastāstīja Bērziņš.

Bērziņš aktīvā politikā ir aizvadījis 12 gadus. "Man sāksies jauns dzīves posms, bet es palikšu aktīvs nacionālās apvienības biedrs, noteikti kandidēšu arī uz valdes sastāvu un līdz kongresam arī pildīšu apvienības valdes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus," teica Bērziņš.

Jautāts, vai kandidēs Eiropas Parlamenta vēlēšanās, Bērziņš atbildēja noliedzoši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu