Populārais žurnālists Oļegs Ignatjevs TVNET sāk savu raidījumu ciklu BEZ KOMPROMISIEM (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oļegs Ignatjevs
Oļegs Ignatjevs Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Latvijas krievu un latviešu auditorijās labi zināmais žurnālists Oļegs Ignatjevs šonedēļ portālā TVNET sāk savu diskusiju raidījumu BEZ KOMPROMISIEM, kurā kopā ar ekspertiem TVNET studijā meklēs atbildes un skaidros Latvijā notiekošos procesus. Pirmais raidījums - jau otrdien, 6. novembrī!  

Oļegs Ignatjevs ir Latvijā pazīstams televīzijas žurnālists, kurš iepriekš vadījis diskusiju raidījumus telekanālos TV5 un LTV7. Ignatjevs saņēmis Latvijas Žurnālistu asociācijas balvu.

"Laikā, kad informācijas "plūsma" pārvēršas "plūdos" un ziņa dzīvo "oda dzīvi" un apaug ar jaunu informāciju tik ātri, ka tiem, kas to lasa dienā, aina ievērojami atšķiras no šā paša notikuma izklāsta vakara ziņās, nonākam pie paradoksa - informācijas pārpilnība rada tās deficītu," saka Ignatjevs.

"Atšķirt galveno no otršķirīgā, informācijas troksnī dot materiālu pārdomām un secinājumiem. Intervijas ar vadošo mediju pārstāvjiem, ekspertiem, tas viss - bez kompromisiem: tikai par galveno, tikai par būtisko," tā savu raidījumu piesaka Ignatjevs.

Oļega Ignatjeva veidotais diskusiju raidījums BEZ KOMPROMISIEM ir portāla TVNET krievu redakcijas pirmais videoprojekts, kurš ir tikai viens no soļiem portāla videoplatformas tālākā attīstībā.

BEZ KOMPROMISIEM tiešraides formātā būs redzams divas reizes nedēļā.

"Pagaidām tiešraides plānojam divas reizes nedēļā, atkarībā no sabiedrībai svarīgiem notikumiem," stāsta Oļegs. "Centīsimies reaģēt maksimāli ātri, lai mūsu auditorija zinātu - ja nav īsti skaidrs, kas notiek valstī, jāatver TVNET!"

Projektu sākam ar speciālizlaidumu otrdien, 6. novembrī, plkst. 9:55, kad uz savu pirmo sēdi sanāks 13. Saeima un runu teiks prezidents Raimonds Vējonis.

Politisko kontekstu un zemtekstus tiešraidē šķetināsim kopā ar eksprezidentu Valdi Zatleru.

Tiešā translācija portālos TVNET.LV un RUS.TVNET.LV un TVNET.LV, kā arī abu portālu "Facebook" kontos. Pieslēdzies!

"Esam gandarīti, ka TVNET komandai pievienojies tik profesionāls žurnālists kā Oļegs Ignatjevs. Oļegs ir bezkompromisu žurnālists, kurš ciena objektīvu informāciju un uzskatu dažādību. Viņa mierīgā balss un vienlaikus asie jautājumi bez nevajadzīgām emocijām palīdz izprast situāciju. Oļega diskusiju raidījumi mūsu portāla saturu darīs vēl daudzveidīgāku un interesantāku," saka TVNET krievu redakcijas galvenā redaktore Jūlija Baranska.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu