Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Silta kafija
Silta kafija Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tev šī diena iesāksies ražīgi. Būsi gatavs cīnīties par savu vietu zem saules, veidosi karjeru. Droši izmanto visas sev piemītošās potences, bet atturies no muļķīga riska un noteikti nelieto alkoholu.

VĒRSIS Šobrīd daudz laika veltīsi mājas lietām. Dzīve jūtami sāks iet uz augšu, bet tu to vari pat nemanīt. Nepalaid garām labas iespējas tikai tāpēc, ka esi nedaudz nomākts.

DVĪŅI Tavi oratora un asprāša dotumi izpaudīsies pilnā mērā. Tomēr iespējams, ka šodien vēl tikai gatavosi savu spilgto iznācienu. Patiks labi paēst, vakarā iemalkot glāzi laba vīna vai konjaka.

VĒZIS Šodien tev priekšā var būt svarīgas pārmaiņas, kas skars kā darba lietas, tā arī privāto dzīvi. Neļaujies ietekmēm no malas, tai pašā laikā nelaid garām svarīgu informāciju. Saskarsmē ar kolēģiem būsi noslēgts.

LAUVA Iespējams, tavu ceļu šķērsos kāds interesants pretējā dzimuma pārstāvis un tu vēlēsies viņam par katru cenu iepatikties. Pateicoties notikumiem mīlas jomā, arī darbā izjutīsi radošu pacēlumu.

JAUNAVA Nopietnākos darbus ieteicams paveikt jau dienas pirmajā pusē. Izdosies tālāko lietu plānošana. Uzlabosies attiecības ar līdzcilvēkiem, sevišķi radiem, jo īpaši, ja ieklausīsies viņu viedoklī.

SVARI Patiks darīt tikai tās lietas, kas nes labumu, ir radošas. Kopumā darbam veltīsi ievērojami mazāk laika nekā privātajai dzīvei, pie kam ne tikai šodien. Pielūko, lai priekšnieks nesāk izteikt pārmetumus.

SKORPIONS Tev neapšaubāmi būs svarīgi sevi pierādīt, izcelties apkārtējo vidū. Par laimi, apstākļi ļaus tev spīdēt apkārtējo vidē ar savām zināšanām un spēju neapjukt saspringtās situācijās.

STRĒLNIEKS Esi piesardzīgs, tev šobrīd var būt raksturīgas pārmērības, tendence nevajadzīgi riskēt. Iespējams, darba lietas nebūs ne prātā, vēlēsies, lai ātrāk pienāk vakars un tu vari ļauties kādam piedzīvojumam.

MEŽĀZIS Ieteicams apsvērt iespējas jaunai sadarbībai vai sava biznesa sākšanai. Vari droši apgūt jaunas zināšanas, bet nesteidz pieņemt pirmo piedāvājumu, esi izvēlīgāks attiecībā uz mācību iestādi!

ŪDENSVĪRS No vienas puses, darbā, visticamāk, risināsies nozīmīgi notikumi, no otras, privātās dzīves norises liks daudz uzmanības koncentrēt attiecībām ar mīļoto. Šoreiz par prioritāti izvirzi otro pusīti!

ZIVIS Velti uzmanību ģimenei un mājai, profesionālās jomas notikumi varēs nedaudz pagaidīt. Kādam Zivju zīmes pārstāvim var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, tā remontu saistīti jautājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu