NMPD izsludina ārkārtas medicīnisko situāciju dienestā Rīgā (1)

papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPdienests

Šodien, 9.novembrī, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) ir pieņemts lēmums izsludināt ārkārtas medicīnisko situāciju dienesta Rīgas reģionālajā centrā, informē NMPD pārstāve Ilze Bukša.

Kā liecina informācija NMPD mājaslapā, par ārkārtas medicīnisko situāciju tiek uzskatīta tāda situācija, kas rodas ārstniecības iestādēs, pašvaldību administratīvajās teritorijās vai valstī gadījumā, ja tūlītēji pieejamo medicīnisko resursu apjoms neatbilst esošajiem vai prognozējamajiem cietušo vai saslimušo skaitam.

Aģentūrai LETA Bukša sīkāku informāciju par radušos situāciju pagaidām nesniedza.

Paziņojumā medijiem norādīts, ka šodien plkst. 15:00 tiek rīkots preses brīfings, kurā NMPD informēs  par dienestā pieņemto lēmumu un to, kā turpmāk dienests organizēs brigāžu darbu un izsaukumu izpildi Rīgas reģionā.

Preses konference notiks NMPD Vadības centrā Rīgā, Laktas ielā 8. 

Preses konferencē piedalīsies NMPD direktore Liene Cipule, NMPD direktores vietnieks operatīvajos jautājumos Kristians Galanders un Rīgas reģionālā centra vadītājs Aksels Roshofs. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu