Decembrī Edinburgā būs iespēja apmeklēt pasu mobilu darbstaciju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Republikas pase un personas apliecība jeb elektroniskās identifikācijas kartes (eID) prototips, kuras Latvijā plānots sākt izsniegt no 2012.gada.
Latvijas Republikas pase un personas apliecība jeb elektroniskās identifikācijas kartes (eID) prototips, kuras Latvijā plānots sākt izsniegt no 2012.gada. Foto: Edijs Pālens/LETA

No 11.decembra līdz 13.decembrim Skotijas galvaspilsētā Edinburgā "viesosies" pasu mobilā darbstacija, liecina Latvijas vēstniecības Lielbritānijā informācija.

Vēstniecība paziņojumā vērš uzmanību, ka visiem, kuri vēlas apmeklēt pasu darbstaciju, būs nepieciešams derīgs personu apliecinošs dokuments. Britu imigrācijas statusu "settled status" būs jāiegūst ikvienam Eiropas Savienības pilsonim, kurš pēc "Brexit" vēlēsies turpināt dzīvot Lielbritānijā.

Tāpat vēstniecība atgādina, ka pases un/vai ID kartes noformēšana izziņotajā izbraukumā iespējama tikai pēc iepriekšēja pieraksta, nosūtot uz vēstniecības konsulārās nodaļas e-pastu "consulate.uk@mfa.gov.lv".

Izbraukumā pieteikumi tiek pieņemti tikai no personām, kas jau ir reģistrētas Latvijas pilsonībā. Par pases pieteikuma noformēšanu ārpus Londonas, izmantojot pasu mobilo darbstaciju, tiek iekasēta papildu samaksa - 15 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu