Nepatikšanās alkohola reibuma dēļ dienas laikā iekuļas divi “Air India” piloti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nepatīkamus brīžus svētdien piedzīvoja Indijas aviokompānija “Air India”, kad bažās par pilota būšanu alkohola reibumā tika aizkavēts viens lidojums, bet kādai citai lidmašīnai neilgi pēc izlidošanas likts atgriezties lidostā, vēsta Lielbritānijas medijs “The Independent”.

Neilgi pirms “Air India” reisa no Deli uz Londonu viens no lidmašīnas pilotiem neizturēja alkometra testu, kas lidmašīnas apkalpei pirms izlidošanas jāveic obligāti.

Pilots gan noliedzis, ka viņš būtu bijis alkohola reibumā, un gatavojas alkometra uzrādītos rezultātus apstrīdēt.

Indijas mediji gan vēsta, ka šī nav pirmā reize, kad radušās aizdomas par šā cilvēka būšanu alkohola reibumā darba laikā.

2017.gadā viņš atteicās veikt pārbaudi ar alkometru, kā rezultātā “Air India” viņu uz trīs mēnešiem atstādināja no pienākumu pildīšanas.

Šā incidenta dēļ attiecīgais “Air India” reiss aizkavējās par aptuveni stundu.

Savukārt citai “Air India” lidmašīnas apkalpei svētdien dots rīkojums atgriezties lidostā, kad izrādījies, ka viens no lidmašīnas pilotiem pirms izlidošanas nav veicis pārbaudi ar alkometru.

“Air India” lidmašīna, kas bija ceļā no Deli uz Bangkoku, Deli lidostā atgriezās aptuveni 30 minūtes pēc izlidošanas.

Tika nomainīta visa lidmašīnas apkalpe, kā rezultātā reiss aizkavējās par vairākām stundām.

Lidsabiedrības “Air India” pārstāvji šos abus gadījumus sīkāk nav komentējuši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu