Šadurskis par nākotnes plāniem: apsveru darbu Eiropas Parlamentā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ja jaunajā valdībā partiju apvienība "Jaunā Vienotība" (JV) nebūs atbildīga par izglītības un zinātnes jomu, pašreizējais izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (JV) būtu gatavs sākt darbu Eiropas Parlamentā, to viņš apliecināja raidījumam "TV3 Ziņas".

Šadurskis teica, ka viņa pirmā prioritāte ir turpināt darbu Izglītības un zinātnes ministrijā. "Ja nav iespējas turpināt šo darbu, tad droši vien jāizskata citas prioritātes," atzina politiķis.

Nākamās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanas notiks 2019.gada 25.maijā.

Kā ziņots, vieta EP atbrīvojusies, jo Saeimā ievēlēts Artis Pabriks (AP).

Pabriks EP vēlēšanās startēja no "Vienotības" saraksta. Nākamais, kurš var pretendēt uz vietu EP, ir Ojārs Ēriks Kalniņš (V). Viņš gan arī ir ievēlēts Saeimā un aģentūrai LETA apliecināja, ka EP deputāta mandātu neplāno uzņemties, bet strādās Latvijas parlamentā.

Pēc Kalniņa uz vietu EP varētu pretendēt Šadurskis. Viņš aģentūrai LETA oktobra sākumā vēl nekomentēja, vai varētu uzņemties eiroparlamentārieša pienākumus.

Šadurskis nav ievēlēts 13.Saeimā, paliekot uzreiz "aiz svītras" Rīgas vēlēšanu apgabalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu