Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (16.11.) un svētdien (17. 11.).

SESTDIENA

AUNS Iespējami negaidīti un ļoti aizraujoši notikumi. Kādam Auna zīmes pārstāvim būs jātraucas uz darbu, citu negaidīti apciemos vecāki. Centies pildīt dotos solījumus un nekavēt norunātās tikšanās.

VĒRSIS Nesāc kādam no mājiniekiem pierādīt savu taisnību. Labāk dzīvo saticīgi, dodies izklaidēties kopā ar mīļoto un atvasītēm, centies dienu pavadīt bezrūpīgākās, pozitīvākās noskaņās.

DVĪŅI Netipiski sev tieksies pēc garīgām vērtībām. Nav izslēgts, studēsi filozofisku literatūru, meklēsi saikni ar līdzīgi domājošiem. Svarīgi būt patiesam gan pret sevi, gan apkārtējiem, atturēties no meliem un viltus.

VĒZIS Vēlēsies patīkami pārsteigt savu otro pusīti, izrādīt viņai papildu uzmanību, apčubināt to. Arī atvasītēm liksi justies mīlētām un gaidītām. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt viens, pafilozofēt par dzīvi.

LAUVA Būsi neremdināms uz izklaidi. Šis ir zīmīgs brīdis tām Lauvām, kuras saistītas ar izklaides biznesu, radošo dzīves pusi. Tu lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu, pielūko, lai mīļotais nekļūst greizsirdīgs.

JAUNAVA Rīta pusē tavs garastāvoklis var nebūt no labākajiem. Centies neizgāzt negācijas pār tuvinieku galvām. Omu uzlabos mērenas fiziskas aktivitātes, svaigs gaiss un radoša, bezrūpīga atmosfēra.

SVARI Pavadi dienu mierīgi – palasi grāmatu vai paskatīties kādu izklaides šovu. Tev kā radošās zīmes pārstāvim šādas lietas vienmēr liksies aizraujošas. Neapšaubāmi gaidīsi kādu komplimentu no mīļotā.

SKORPIONS No vienas puses, vēlēsies piedzīvot ko trakulīgu, nebijušu, no otras - vēlēsies dīki pagulšņāt dīvānā, pabūt kopā ar atvasītēm. Iespējams, ka dienas pirmajā pusē būsi mājās, vakarā dosies izklaidēties.

STRĒLNIEKS Pēc rosīgas darba nedēļas, būsi pelnījis relaksācijas brīdi. Iespējams, izklaidēm iztērēsi ne mazums līdzekļu, tomēr rezultāts neliks par sevi vilties. Tu lieliski sapratīsies ar ģimenes locekļiem.

MEŽĀZIS Brīvdienā vēlams nedaudz piebremzēt darba aktivitātes un atkal uz mirkli atgriezties ierastajā mājas atmosfērā. Ja vēlies, droši vari aicināt ciemos draugus, iemalkot glāzi vīna, baudīt dzīvi.

ŪDENSVĪRS Pa galvu šaudīsies dažādi darba jautājumi, kuri neļaus pilnībā atslābināties, gūt tik nepieciešamo miera sajūtu. Ļauj, lai otrā pusīte tevi izkustina ārpus mājas, ļaujies mirkļa iegribām.

ZIVIS Tavai omai būs grūti izsekot. Iespējams, pārāk paļausies uz kādu cilvēku, patiesībā neko par viņu īsti nezinot. Tie, kas pievērsīsies radošām, ar izklaidi saistītām lietām, var cerēt uz izdošanos!

SVĒTDIENA

AUNS Var sarežģīties privātās dzīves nianses. Iespējams, kļūsi diezgan greizsirdīgs partnera provokatīvās rīcības dēļ. Galvenais, neiekrīti galējībās un neatbildi ar līdzīgu rīcību, jo tas visu tikai sarežģīs!

VĒRSIS Diena, kad vēlams ievērot mērenību it visā. Prātīgākais būtu atpūsties ģimeniskās noskaņās, atturēties no masu pasākumu apmeklēšanas. Uzturā nav ieteicami asi un trekni ēdieni.

DVĪŅI Domas un vēlmes var izrādīties mainīgas, tāpēc, pirms piekrīti kādam izklaides aicinājumam, padomā kārtīgi, vai patiesībā to vēlies. Saskarsmē ar mīļoto var rasties muļķīgi pārpratumi.

VĒZIS Tevi var saistīt radošas lietas, pat ja neesi mākslas jomas pārstāvis. Tā vai citādi izpaudīsi savus slēptos talantus, kaut vai mājinieku priekšā. Kāds Vēzis var piedzīvot patiesi zīmīgu sapni.

LAUVA Būsi patiesi atvērts un draudzīgs, labprāt aicināsi ciemos paziņas. Šodien var atklāties kāda drauga patiesā seja, viņa savtīgā interese attiecībā pret tevi. Lai kā, tu ļaunu prātu ilgi neturēsi.

JAUNAVA Kaut arī parasti esi rosīgs un saimniecisks, šodien ļausies cilvēcīgam slinkumam. Saskarsmē ar otro pusīti nebūs viegli panākt kopīgu valodu, taču tas nenozīmē, ka jābeidz mēģināt.

SVARI Vēlēsies tikt skaidrībā par savām jūtām pret kādu cilvēku. Iespējams, būs nepieciešams izrunāties ar savu uzticības personu. Dienas izskaņā secināsi, ka esi guvis vairākas vērtīgas atziņas.

SKORPIONS Šodien labāk sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem. Iespējams, apmeklēsi kādas interešu grupas saietu vai arī pats piedalīsies tā organizēšanā. Enerģijas tev šobrīd būs pārpārēm.

STRĒLNIEKS Tev gribēsies sacensties, tikai katrs Strēlnieks to darīs pa savam. Kāds sevi apliecinās mīlas jomā, cits sporta vai prāta spēlēs. Kam noteikti vajadzētu mest līkumu - agresivitātei uz ceļa.

MEŽĀZIS Ja tevi sāk mākt drūmas domas, panīkums, nevilcinies un dodies izklaidēties ārpus mājas! Tieši sabiedrība, apstākļu maiņa, iespaidu dažādība ļaus aizmirst visas negācijas!

ŪDENSVĪRS Ja jutīsies sasaistīts, ierobežots, iespējams, speciāli rīkosies pretēji tuvinieku vēlmēm un ieteikumiem. Svarīgi apzināties, ka šāds ietiepīgums un saasināta uztvere var radīt nopietnas problēmas attiecībās.

ZIVIS Modīsies labā noskaņojumā, kas saglabāsies līdz pat vakaram. Šodien vari organizēt dažādus pasākumus pie sevis mājās, doties sabiedrībā, ļauties radošām iecerēm. Vēlams atturēties no alkohola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu