Jurašs: Gobzems un KPV LV nav viens un tas pats, Gobzems pārstāv citas intereses (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Juris Jurašs.
Juris Jurašs. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Redzot radikāli atšķirīgos partijas KPV LV biedru un premjera amata kandidāta Alda Gobzema viedokļus, ir pamats domāt, ka Gobzems pārstāv citu ekonomisko grupējumu intereses, tā intervijā TV3 raidījumā "Nekā personīga" atzina JKP frakcijas deputāts, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Juris Jurašs.

"Mēs, citas partijas, vairs īsti nesaprotam, ko Gobzema kungs domā un kādu valdību viņš vēlētos izveidot. Viņš nespēj izskaidrot, ko domā pat savai partijai. Pēdējā laikā esam novērojuši, ka viedokļi ir radikāli atšķirīgi. Manuprāt, Gobzems un KPV LV nav viens un tas pats. Kamēr KPV LV neizveidos kopīgu vienotu pozīciju šajā valdības veidošanas procesā, tikmēr būs grūti prognozēt, kāds varētu izskatīties valdības sastāvs."

Uz jautājumu, ko īsti pārstāv Gobzems, Jurašs atbildēja, ka viņam ir pamats domāt, ka Gobzems, iespējams, pārstāv citu ekonomisko grupējumu intereses.

"Šobrīd vairs nav iespējams turpināt valdības veidošanas sarunas ar premjera amata kandidātu," secināja Jurašs.

Jau ziņots, ka līdzīgu pieļāvumu izteica arī  "Attīstībai/Par!" (AP) līderis Artis Pabriks.

"Pašlaik notiekošais liecina par to, ka Gobzems ņem kādus sponsoru ieteikumus. Tā izmisīgā neatlaidība atgādina (Aināra) Šlesera politisko rokrakstu, un vēlētājam tas ir jāsaprot. Var bēgt no vilka, bet iekļūt lāča ķepās," sacīja Pabriks.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu