Eigims atbrīvots no īslaicīgās aizturēšanas izolatora

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Soikāns/LETA

No īslaicīgas aizturēšanas izolatora šodien pēc 2 diennakšu aizturēšanas atbrīvots bijušais Daugavpils mērs Rihards Eigims, liecina LTV rīcībā esošā informācija.

Savu lomu kriminālprocesā Eigims komentēt atteicās.

Aģentūrai LETA līdz šim nav izdevies sazināties ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju (KNAB), lai noskaidrotu, vai un kādi drošības līdzekļi Eigimam tikuši piemēroti.

Jau vēstīts, ka KNAB otrdien lietā par 10 000 eiro kukuļa pieprasīšanu aizturēja bijušo Daugavpils mēru Eigimu. KNAB informēja, ka septembrī tas sācis kriminālprocesu par to, ka Daugavpils domes amatpersona pieprasījusi kukuli 10 000 eiro apmērā no fiziskas personas saistībā ar Daugavpils domes veiktajām iepirkumu procedūrām būvniecības jomā. Patlaban aizturētas divas personas, un birojs šajā lietā otrdien veica procesuālās darbības Daugavpils domē.

KNAB sāktais kriminālprocess saistīts ar četrus miljonus eiro vērtiem divu izglītības iestāžu pārbūves iepirkumiem, kuros par uzvarētāju atzīta SIA "Modus būve".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu