Horoskopi 2019. gadam: Ūdensvīrs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Nākamais būs Cūkas gads, un saskaņā ar Ķīnas tradicionālo gadu skaitīšanas sistēmu tas iestāsies 2019. gada 4. februārī plkst. 23:04. Gada valdošā stihija – Zeme, krāsa – dzeltenā un enerģija - sievišķā. Tādējādi kopsummmā gads varētu būt auglīgs dažādās dzīves jomās, kā arī pietiekami dzīvespriecīgs.

Ūdensvīrs: „Mieru, tikai mieru,” teica Karlsons ... ja kāds zina un atceras šo grāmatu un multfilmu varoni. Tātad, tev svarīgi nestresot, būt diplomātiskam, izvairīties no strīdiem un negatīvām situācijām. Visa gada ietvaros pirmkārt jādomā par savu veselību, garastāvokli, nevis kā parasti jāglābj pasaule. Vari pievērsties veselīgam dzīves stilam, apmeklēt peldbaseinu, sporta zāli, pirti un masāžas. Tev vēl priekšā lieli darbi, tāpēc šobrīd vēlama neliela atslodze. Gada nogalē būs jāmāk darba lietas apvienot ar atpūtu, lai neciestu ne viens, ne otrs. Brīvo laiku centies pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu