Igaunijā salūta šaušana beidzas ar nodegušu auto

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jurgen Puistaja

Igaunijā kādam automašīnas īpašniekam jaunais gads atnāca ar nepatīkamu notikumu - neuzmanīga salūta šāvēja dēļ aizdegās viņa "Volvo S60",  ziņo portāls "Postimees". Automašīnai nodarīti tik smagi bojājumi, ka braucamrīks, visticamāk, vairs nav glābjams.

1.janvārī plkst.0:55 ārkārtas situāciju dienests saņēma izsaukumu uz Hāges ciemu par degošu automobili. 

Ugunsgrēks sākās pēc tam, kad kāds vietējais iedzīvotājs pēc pirotehnikas baterijas izšaušanas uzlika to uz atkritumu tvertnes malas, lai neaizdedzinātu tvertnē esošos atkritumus.

Taču sakarsusī baterija izkausēja plastmasas atkritumu tvertnes malu un aizdedzināja atkritumus. Drīz vien liesmas pārmetās uz tuvumā novietoto automašīnu.

Degošo auto pamanīja kaimiņš, kurš izsauca glābējus, bet pēc tam aizsteidzās brīdināt auto īpašnieku. Kaimiņi kopīgiem spēkiem savaldīja ugunsgrēku, pirms tas paspēja izplatīties uz koka nojumi, zem kuras atradās "Volvo". Māja ugunsgrēkā necieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu