Pazudušais Dāvis Pērkons meklēts arī svētkos; policija lūdz iedzīvotāju palīdzību

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

30., 31. decembrī un arī 1. janvārī Valsts policija turpināja meklēt kopš 23. decembra pazudušo 28 gadus veco Latvijas regbija izlases spēlētāju Dāvi Pērkonu. Policija atkārtoti lūdz atsaukties cilvēkus, kuriem varētu būt zināma Dāvja atrašanās vieta, zvanot pa telefonu 110.

Svētku dienās organizācijas Bezvēsts.lv brīvprātīgie Olaines apkārtni vairāku kilometru rādiusā ap vietu, kur tika atrasta Dāvja automašīna Toyota Corolla, pārmeklēja ar dronu.

Valsts policijai ir vairākas versijas saistībā ar Dāvja Pērkona pazušanas apstākļiem. Svētku laikā meklēšanā Olainē un apkārtnē piedalījās Valsts policijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji, zemessargi, kinologi, Bezvēsts.lv brīvprātīgie. Policijā apstiprināja, ka no iedzīvotājiem tiek saņemta dažāda veida operatīvā informācija. Tiek pārbaudītas dažādas versijas. Policija atkārtoti lūdz atsaukties personas, kurām ir jebkāda informācija, kas palīdzētu meklēšanā.

Apkārtnē, kur 23.decembra vakarā tika atrasta puiša automašīna, ir daudzas slikti pārredzamas vietas, kuru pārmeklēšana ir apgrūtināta, – pamestas, daļēji sabrukušas dārza mājiņas, grāvji ar maziem tiltiņiem, krūmāji. Lai gan šīs teritorijas iepriekš pārmeklēja daudzi cilvēki, arī kinologi ar suņiem, šoreiz tika izmantots drons, ar kura palīdzību var labāk pārredzēt ūdenstvertnes un nepieejamas vietas, kurās cilvēkiem grūti ielūkoties.

“Apstādinājām kadrus un datorā aplūkojām tuvplānā, pievēršot uzmanību tiltiņiem un grāvjiem,” pastāstīja Bezvēsts.lv pārstāve Svetlana Gintere.

Vēlreiz tika pārlūkota dzelzceļa apkārtne un mežs. Brīvprātīgie atrada apģērbu un somas, bet izrādījās, ka lietas nepieder pazudušajam puisim. Tika aptaujāti iedzīvotāji, kas dzīvo šajā Olaines rajonā. Atkārtoti pārmeklēja arī nepabeigtās būves. “Pagaidām nav neviena pavediena, lai meklētu citur,” stāsta Gintere.

Meklēšanā aktīvi iesaistījās arī Latvijas Regbija federācijas (LRF) un kluba "Miesnieki" pārstāvji. LRF valdes loceklis Māris Zeltiņš sarunā ar TVNET Dāvi raksturoja kā punktuālu un atbildīgu cilvēku.

28 gadus vecais sportists Dāvis Pērkons ir pazudis no 23.decembra. Todien viņš pēdējo reizi iegāja sociālajos tīklos ap pulksten 14:00. Pēdējo reizi viņš lasīja ziņu WhatsApp svētdien 12:44.

Ir zināms, ka 22.decembra vakarā viņš ciemojās pie drauga Rīgā, Ķengaragā, kur pavadīja nakti no 22. uz 23. decembri. Dāvis drauga mājas pameta, iespējams, ap pulksten 14:00, bet precīzs laiks nav zināms.

Dāvja Pērkona meklēšana
Dāvja Pērkona meklēšana Foto: bezvests.lv

Meklēšana tika sākta no vietas, kur svētdienas vakarā 23.decembrī ap pulksten 17:16 tika atrasta Dāvja automašīna Toyota Corolla. Mašīna tika atrasta Dāvja dzīvesvietai pretējā Olaines pusē. Automašīna nolikta dzīvojamā rajonā, pie apmales, kur atradās arī citas automašīnas.

PAZĪMES: augums 190 cm, sportiskas miesasbūves. Īsi mati, asimetrisks griezums, acis pelēkas.

Dāvja Pērkona meklēšana
Dāvja Pērkona meklēšana Foto: bezvests.lv

Bija ģērbies pelēkās biksēs, Camel zīmola ziemas jakā, kājās - melni apavi. Līdzi bija telefons, dokumenti, tiesības, kredītkartes, ID karte.

Dāvja Pērkona meklēšana
Dāvja Pērkona meklēšana Foto: bezvests.lv

Lūdzam ikvienu, kurš kaut ko zina par pazudušo cilvēku, nekavējoties zvanīt policijai - 110 vai Bezvēsts.lv pa tālruni +371 22 084 084.

GALERIJA: Dāvja Pērkona meklēšana Olainē

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu