Pasākumu ceļvedis nedēļas nogalei: balets, noskrien ziemu, alus festivāls u.c.

TOP 10
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Aktuālākie notikumi koncertdzīvē, teātrī, mākslās, kino, klubos, skaļākie brīvdabas pasākumi, sarīkojumi novados, atpūtas iespējas ģimenēm ar bērniem. Tavs  ceļvedis, kas tapis sadarbībā ar “Kaskurkad.lv” pasākumiem, laikā no 4. līdz 9. janvārim.

Melodiju serpentīns. Skolas gadi

Foto: publicitātes

Jaunā koncertsērija “Melodiju serpentīns. Skolas gadi” 2019. gada janvārī ielūdz visu paaudžu latviešu mūzikas cienītājus kopā pavadīt sirsnīgus atmiņu vakarus. Koncertos būs iespēja atcerēties vai iepazīt no jauna dziesmas, kas tapušas latviešu estrādes ziedu laikos no 1958. līdz 1988. gadam.

KAS? Latviešu populārā mūzika

KUR? “VEF” Kultūras pils, Rīga

KAD? 07. - 20. janvāris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

Riga Craft Beer Weekend

Foto: publicitātes

Riga Craft Beer Weekend - festivāls atvērtam prātam un garšas kārpiņu garantētam baudījumam. Aicinām  atpūsties un sagatavoties trakam garšu maratonam Jaungada brīvdienu iespaidā - izpētīt amatalus aizraujošo garšu, aromātu un emociju apvienojumu.

KAS? Festivāls

KUR? Ķīpsalas izstāžu halle, Rīga

KAD? 4. - 5. janvāris

Vairāk informācijas

Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde PLEZĪRS

Foto: publicitātes

Rūdolfs Kugrēns aicina uz savu piekto soloizrādi ar nosaukumu “PLEZĪRS”. Šajā izrādē Rūdolfs asprātīgi dalīsies savos novērojumos par to, kā mēs ikdienā komunicējam gan ar ļoti tuviem, gan ar visai tāliem cilvēkiem, un kāpēc mēs tā cenšamies iejusties starp tiem, kas mums apkārt.

KAS? Humoru šovs

KUR? Teātra nams "Jūras vārti", Ventspils

KAD? 6. janvāris, plkst. 18.00

Vairāk informācijas

TV3 Jaungada šovs „Prieks kopā būt”

Foto: TV3

Noslēdzot TV3 divdesmitās jubilejas gadu, no 27.decembra Latvijas lielākajās pilsētās grandiozu satikšanos piedzīvos populārāko un tautā iemīlētāko TV šovu „Dziedi ar zvaigzni”, „Dejo ar zvaigzni”, „Koru kari”, „Izklausies redzēts” un „X Faktors” spožākie dalībnieki. Krāšņā un sirsnīgā vakara vadīšana uzticēta populārajam mūziķim Laurim Reinikam un šarmantajai Ivetai Feldmanei.

KAS? Jaungada pasākums

KUR? Latgales vēstniecība GORS, Rēzekne

KAD? 5. janvāris, plkst. 18.00

Vairāk informācijas

Bill Burr – 50

Foto: publicitātes

Pirmo reizi Rīgā, BILL BURR LIVE. Bils Burs ir viens no izcilākajiem savas paaudzes komiķiem, kas ieguvis panākumus gan televīzijā, gan uz lielā ekrāna, kā arī uz skatuves. Bils jau gadiem izpārdod pasaules līmeņa koncertzāles.

KAS? Humora šovs

KUR? Rīgas Kongresu nams, Rīga

KAD? 8. janvāris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

Ziemassvētku festivāls. Latvijas Radio koris. Pareizticīgo lūgšanas un dziedājumi.

Foto: publicitātes

Ziemassvētku festivālā piedalās Latvijas Radio koris, diriģents Sigvards Kļava, tēvs Vasilijs. Programma – Pēteris Čaikovskis (Pyotr Ilyich Tchaikovsky, 1840-1893) ‘‘Svētīts, jo esmu izvēlējies un pieņēmis‘‘ no Deviņiem garīgajiem dziedājumiem.

KAS? Ziemassvētku festivāls

KUR? Dzintaru koncertzāle, Jūrmala

KAD? 7. janvāris, plkst. 19.30

Vairāk informācijas

Noskrien Ziemu 2019 2. posms

Foto: noskrienziemu.lv

Ledus vai sniegs, NOSKRIET ZIEMU būs PRIEKS! 2018./2019. sezonā norisināsies 5 posmi, katrā posmā pieejamas 4 distances. Šajā nedēļas nogalē Limbažos norisināsies 2. posms.

KAS? Sporta pasākums

KUR? Olimpiskais centrs "Limbaži", Limbaži

KAD? 6. janvāris, plkst. 11.00

Vairāk informācijas

Improvizācijas teātris ART i ŠOK

Foto: publicitātes

Kad tu pēdējo reizi, satiekot sen nesatiktu draugu vai paziņu, sāki neveiklu sarunu ar jautājumu - nu, kā tad tev iet - un kādā brīdī pieminēji laikapstākļus vai notiekošo politikā?

Jā, izrādās, ka cilvēki balso arī par tiem politiķiem. Jā, šajā aukstajā laikā vajag jaunus, priecīgus iespaidus, ar kuriem dalīties. Improvizācijas grupa savā septītajā sezonā aicina jūs atpūsties, pasmieties un satikties ar sen nesatiktu draugu.

KAS? Improvizācijas teātris

KUR? Happy Art Museum, Rīga

KAD? 4. janvāris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

The Bad Tones + stīgu kvartets JUNO koncerts

Foto: publicitātes

Šis būs līdz šim vērienīgākais grupas koncerts, kurā izskanēs gan šogad vasarā izdotā grupas EP “The Bad Tunes” materiāls, gan arī dziesmas no gaidāmā albuma, pie kura grupa strādājusi pēdējo pusgadu.

KAS? Populārā mūzika

KUR? Ģertrūdes ielas teātris, Rīga

KAD? 4. janvāris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

BALETS RIEKSTKODIS / MASKAVAS TEĀTRIS KLASISKAIS BALETS

Foto: Publicitātes foto

Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” Maskavas teātris “Klasiskais balets” Latvijas skatītājiem piedāvās leģendāro P. Čaikovska baletu “Riekstkodis”.

KAS? Balets

KUR? Koncertzāle “Lielais Dzintars”, Liepāja

KAD? 07. janvāris, plkst. 19.00

Vairāk informācijas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu