Meivezers dižojas ar saviem jaunajiem auto un nevar izvēlēties, ar kuru braukt (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AFP/SCANPIX, TVNET kolāža

Amerikāņu boksa superzvaigzne Floids Meivezers pirmdien jau pirmajā raundā tika galā ar japāni Tenšinu Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA). Honorārā par nedaudz vairāk kā 2 minūtes garo cīņu, kas beidzās ar pretinieka tehnisko nokautu, Meivezers, kurš uzvarējis visās pārējās profesionālajās cīņās, saņēma 9 miljonus ASV dolāru. Tie lieliski kompensēs tēriņus, kas Floidam radušies papildinot savu auto parku.

Jaunākie auto tajā ir Mercedes-Benz G 500 4×4² un Rolls-Royce pirmais apvidnieks Cullinan. Ja ir šādi auto, nav pārsteigums, ka ir grūti izvēlēties, ar kuru konkrētajā dienā braukt. Nespēju izvēlēties Floids iemūžinājis Instagram video, kurš no sociālā tīkla tagad šķiet izņemts, taču ir pieejams citviet. Video beigās Meivezers arīdzan parāda, kas atrodas viņa Rolls-Royce - tās ir pa priekšējiem sēdekļiem izkaisītas ASV dolāru un Japānas jenu paciņas.

No Instagram izņemts tikmēr nav video, kurā izlemšana par labu kādam auto ir vēl sarežģītāka, jo opcijas ir veselas septiņas - nesen iegādāti Rolls Royce Phantom, Rolls Royce Phantom Drophead Coupé un Rolls Royce Wraith, kā arī "mazcenas" Rolls Royce Dawn.

Atgādinām, ka cīņa, par kur Floids saņēma 9 miljonus dolāru, ilga tikai 136 sekundes. Tātad beidzās pirmajā raundā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu