Ar darbu YouTube nopelnīts McLaren Senna nodeg nedēļu pēc piegādes (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com/Motor_Magnet

Ja jums šķita, ka YouTube ir vieta, kur ielādēt sava kaķa video un paskatīties, ko sastrādājuši citi dzīvnieki, jums šķita pilnīgi pareizi. Taču YouTube ir arī vieta, kur labi nopelnīt. Ir pat cilvēki, kam tas izdodas ļoti labi.

Viens no šādiem cilvēkiem ir acīmredzami populārs tā dēvētais jūtūberis Salomondrin (īstajā vārdā Alehandro Salomons) ar vairāk nekā pusotru miljonu viņa kanāla abonentu. Viņam gan ir konti arī citos populārākajos sociālajos tīklos - Instagram, Twitter un Facebook, kur sekotāju ir visvairāk - vairāk nekā 2,3 miljoni.

Lai vai kā, Alehandro ar saviem video, kuros iesaistīti eksotiski auto un sarunas par tiem, ir nopelnījis pietiekami daudz, lai varētu atļauties pats savus superauto. Jaunākais no tiem ir ekskluzīvais McLaren Senna, ko paredzēts uzbūvēt tikai 500 eksemplāros.

Savu mašīnu Alehandro saņēma Ziemassvētkos, taču to palietot paguva vien nedēļu, jo 2018.gada pirmspēdējās dienas vēlā vakarā tas uz šosejas pēkšņi aizdegās, un jāšaubās, ka tas vēl kādreiz brauks.

Alehandro noliedz, ka viņš būtu izraisījis avāriju un tā varētu būt uzliesmošanas cēlonis. No bildēm redzams, ka nepilnu 1 miljonu eiro vērtās mašīnas priekšējā daļa ir vesela, taču aizmugure liesmu saēsta. Tas liek domāt, ka ugunsgrēks sācies motortelpā.

Protams, žēl, ka iznākums ir tāds, taču labā ziņa ir tā, ka meksikāņu izcelsmes blogera garāžā ir vēl citi eksotiski auto, tostarp McLaren 720S, Mercedes-AMG GT-R, Porsche Carrera GT.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu