Volvo elektromobiļu zīmols daļēji atklāj savu otro modeli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Polestar 2
Polestar 2 Foto: Publicitātes foto

Volvo augstas veiktspējas automobiļu zīmols Polestar, kas pārveidots par elektromobiļu ražotāju, publiskojis pirmo gaidāmā Polestar 2 fotoattēlu. Modelis, no kura pagaidām redzama tikai daļa aizmugures, tiek raksturots kā Tesla Model 3 konkurents.

Polestar zīmola attīstības virzienu iezīmēja pirms diviem gadiem prezentētais Polestar 1. Tas bija 600 zirgspēku plug-in hibrīds par atuveni 150 tūkstošiem eiro. Tātad pārāk dārgs, lai spētu apgūt plašas teritorijas, tas ir - piesaistīt daudz pircējus.

Ātri vien Polestar paziņoja, ka jau gadu vēlāk tiks prezentēts tīrs elektroauto, kas  konkurēšot ar Tesla Model 3.

Kā vēsta electrek.co, Polestar izpilddirektors Tomass Ingenlāts (Thomas Ingenlath) gaidāmo modeli raksturojis kā salīdzinoši nelielā apjomā izlaižamu auto, kura bāzes cena būs ap 40 000 eiro. Ražošanu iecerēts sākt 2020.gadā. 

Skaidrs, ka jaunas mašīnas izstrāde prasa laiku, tomēr Polestar sola, ka savu otro modeli parādīs tuvāko nedēļu laikā, precīzu datumu neminot. Lai vai kā, tad arī redzēsim vairāk par to, kas iemūžināts pirmajā oficiālajā attēlā, kas uzņemts, kamerai atrodoties virs bagāžnieka.

Foto: Publicitātes foto

Līdz ar pirmo attēlu Polestar atklājuši arī dažus faktus par šo auto.

  • Tas būs fastback tipa auto ar četrām durvīm
  • Ar vienu uzlādi varēs nobraukt ap 500 kilometriem
  • Jauda būs ap 400 zirgspēkiem
  • Šajā auto debitēs Android vides multimediju sistēma, kurā ietilps arī Google Assistant.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu