Apdrošinātājs nejauši atklāj jaudīgākās A klases parametrus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vācijas apdrošinātāja HUK-COBURG misēklis ļāvis priekšlaicīgi uzzināt interesantus faktus par gaidāmo Mercedes-AMG A45.

Proti, apdrošinātāja interneta vietnē HUK24.de automobiļu apdrošināšanas sadaļas modeļu izvēlnē bijuši pieejami dati par jaunās A klases jaudīgākajām versijām. Jā, jā - versijām, jo tādas turpmāk būs divas.

Līdz šim Mercedes-AMG A45 bija viena dzinēja specifikācija, bet jaunais A45 būs pieejams arī A45 S modifikācijā, un tas būs automobilis ar augstāko 1 darba tilpuma litra jaudas rādītāju šā brīža sērijveida autobūvē.

Šobrīd dati par jaunajiem A45 no vietnes ir izņemti
Šobrīd dati par jaunajiem A45 no vietnes ir izņemti Foto: Ekrānuzņēmums

Šim automobilim sagatavotais 1991 kubikcentimetra dzinējs attīstīs 421 zirgspēku, un tas, visticamāk, dos iespēju 100 km/h sasniegt mazāk nekā četrās sekundēs. Aktuālās paaudzes A45, kam ir 380 zirgspēki, standarta sprintu veic 4,2 sekundēs.

Atbilstoši HUK24.de ievāktajiem (taču ne publicēšanai domātajiem) datiem, kas bijuši nepieciešami, lai reģistrētu vairākus A45 prototipus izmantošanai reālā satiksmē, jauda augusi arī A45 standarta modelim. Iepriekš tā 2 litru motors attīstīja 380 ZS, bet jaunajā Mercedes-AMG A45 tā jauda būs 387 ZS.

Dzīvosim, redzēsim, bet tp, ka A45 jau faktiski ir gatavs, apliecina Ziemassvētku periodā izplatīts video ar krāšņu A45 prototipu uzņēmuma testu trasē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu