Ķengaragā pie tirdzniecības centra miris vīrietis; aizturēti divi apsargi (10)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policija saistībā ar kāda vīrieša nāvi pie tirdzniecības centra Ķengaragā aizturējusi divus veikala apsargus, ziņo Valsts policija.

5.janvāra vakarā iedzīvotāji pie kāda tirdzniecības centra Ķengaragā pamanīja gulošu vīrieti. Aculiecinieki par notikušo paziņoja mediķiem, kuri konstatēja vīrieša nāvi, turklāt vīrietim bija redzami miesas bojājumi, informēja policijā.

Policisti ieguva informāciju, ka todien minētais vīrietis bija uzturējies tirdzniecības centra telpās un, pēc aculiecinieku norādēm, viņu no tirdzniecības centra telpām aiz drēbēm esot izvilkuši divi vīrieši apsargu formā. Tāpat aculiecinieki norādīja, ka tobrīd vīrietis nav pretojies un, iespējams, atradies alkohola reibumā, kā arī viņa seja bijusi klāta asinīm.

Policija patlaban skaidro miesas bojājumu iegūšanas laiku un apstākļus, taču aizturējusi divus apsardzes darbiniekus, kuri dzimuši 1960.gadā.

Portāla TVNET rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka incidents noticis tirdzniecības centrā "Dole". 

Policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma panta par tādas personas apzinātu atstāšanu bez palīdzības, kura atrodas dzīvībai vai veselībai bīstamā stāvoklī un kurai nav iespējas saglabāt sevi slimības vai savas nevarības dēļ. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, piespiedu darbs, vai naudas sods.

Uz izmeklēšanas laiku abiem apsargiem ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu