Danilāns: ja gribat nomirt - lūdzu, katru pavasari un rudeni sevī kleksējiet vitamīnus! (12)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Profesors, gastroenterologs Anatolijs Danilāns ikdienā iesaka tomēr nelietot vitamīnus savai imunitātei. Vēl vairāk, viņš pat, atsaucoties uz kādu pētījumu, brīdina par īsāku mūžu, ja lieto daudz vitamīnu!

"Es jums pastāstīšu kādu pētījumu, kas pirms vairākiem gadiem jau darīts. Zinātnieki sadalīja divās grupās cilvēkus. Tādos, kas par savu veselību rūpējas un rudenī, pavasarī uzņēma vitamīnus un antioksidantus, lai pārciestu grūto gadalaiku. Zinātnieki ilgu laiku - 30 gadus - vēroja 300 000 cilvēku un gaidīja, kurā grupā vairāk cilvēku apmirs," LTV1 raidījumā "4. studija" stāsta Anatolijs Danilāns.

Kāds tad bijis rezultāts?

Izrādās, pavisam negaidīts un neparedzams. "C vitamīnu un selēnu var lietot,

jo tas mūžu nesaīsina - mirst abās grupās vienādi.

Tātad, ja kādam gribas lietot selēnu vai C vitamīnu rudenī - būs tas pats, nekas nemainās dzīves ilgumā. Turklāt C vitamīnu cilvēks izčurā - nekāda labuma nav un naudiņa patērēta."

Kā ar citiem vitamīniem?

Danilāns turpina, piesakot, lai tagad gan klausoties uzmanīgi: "Ja pavasaros un rudenī  cilvēki lieto A vitamīnu, E vitamīnu, antioksidantus, citus vitamīnus - viņu mūžs ir īsāks.

Ja gribat nomirt - lūdzu, katru pavasari un rudeni sevī kleksējiet šos vitamīnus. Nesolu gan, ka visi apmirs. Vitamīnus tikai ar mediķa atļauju lietojiet. Vitamīni ir medikaments! Nedodiet pa labi un kreisi - es saku, mūžs paliek īsāks!"

Ko tad vajag darīt?

"Dzīvos tie, kas dzīvo veselīgu dzīvesveidu, nevis ēd vitamīnus. Izgulēties, trīs reizes nedēļā sports un jāsmaida," saka profesors!

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu