"Drifteris" lielveikala stāvvietā sasit savu auto un saņem bargu sodu (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pamatīgās nepatikšanās Viļņā iekūlušies divi sānslīžu cienītāji, kas savos ne tajos jaunākajos BMW automobiļos neprata kā nākas iebraukt Viļņas lielveikala Panorama stāvvietā. 

Daudzstāvu stāvvietām raksturīga šaurība un betona kolonnu biezoknis starp stāviem. Tas arī galvenais iemesls, kādēļ prātīgi autovadītāji vietu, kur novietot auto, meklē uzmanīgi, lai nenodarītu pāri nedz savam, nedz citam spēkratam.

Zemāk pievienotajā novērošanas kameras video iemūžinātos autovadītājus gan par prātīgiem nenodēvēsi. Proti, padzīvojušo BMW piloti pārvietošanos stāvvietas teritorijā apvieno ar drifta elementiem, kam šeit acīm redzami nav vietas. Jo īpaši tas attiecas uz tā BMW vadītāju, kurš neaprēķināja savas mašīnas gabarītus un ietriecās sienā, sabojājot ne tikai to, bet arī automobiļa aizmuguri kreisajā pusē.

Video: Lietuvas policija

Varētu šķist, kas tur traks, taču Lietuvas policija domā citādi. Izvērtējot visus notikušā apstākļus, vienam BMW pilotam jāmaksā 225 eiro soda nauda un uz gadu jāatvadās no tiesībām vadīt auto, bet otram, tam, kurš sasita savu auto, noteiktā naudas soda apmērs ir 1200 eiro. Viņam arī divus gadus nāksies atvadīties no tiesībām, vēsta 15min.lt.

>>Carnikavā drifteriem ievieš sodu līdz 250 eiro

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu