Gobzems pārliecināts par viņa noklausīšanos, vērsīsies VDD (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Saeimas deputāts un partijas "KPV LV" valdes loceklis Aldis Gobzems vērsīsies Valsts drošības dienestā (VDD), jo uzskata, ka ir notikusi nesankcionēta viņa noklausīšanās Jaunās konservatīvās partijas (JKP) frakcijas telpās, to politiķis paziņojis sociālajā tīklā "Facebook".

Gobzems apgalvo, ka viņa noklausīšanās notikusi laikā, kad viņš bija oficiāls premjera amata kandidāts un vienlaikus arī Saeimas Nacionālās drošības komisijas loceklis.

LNT raidījums "LNT Ziņu Top 10" pagājušā svētdienā vēstīja, ka decembrī Gobzema partijas biedram un Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam anonīmi e-pastā atsūtīts audiofails ar Gobzema privātu sarunu. No pārstāstiem noprotams, ka šajā sarunā Gobzems par Kaimiņu izteicies ļoti neglaimojoši.

Gobzems par šādu ierakstu uzzinājis brīdī, kad Kaimiņš to atskaņojis "KPV LV" Saeimas frakcijas deputātiem. Politiķis LNT paudis pārliecību, ka ieraksts veikts JKP frakcijā, kur viņš ticies ar JKP politiķiem Jāni Bordānu, Jutu Strīķi, Gati Eglīti, Tāli Linkaitu un Krišjāni Feldmanu.

Šie notikumi decembrī aptuveni saskan ar laiku, kad JKP Saeimas frakcijas vadītāja Juta Strīķe sāka publiski paust viedokli, ka Gobzems ir partijā "KPV LV" "oligarhu iedēta ola", no kuras Kaimiņam būtu pēc iespējas ātrāk jātiek vaļā. Strīķe LNT raidījumā gan norādīja, ka viņai par Gobzema sarunu ierakstīšanu un šī ieraksta nosūtīšanu Kaimiņam nekas nav zināms.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu