"KPV LV" biedru kopsapulci rīkos 23.februārī (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV" atbalstītāji zibakcijā pavada Gobzemu līdz "vilku baram"
Partijas "KPV LV" atbalstītāji zibakcijā pavada Gobzemu līdz "vilku baram" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

"KPV LV" biedru kopsapulce notiks 23.februārī, pirmdien lēma partijas valde, informē partijas līdzpriekšsēdētāja Linda Liepiņa.

Biedru kopsapulcē plānots pārrunāt aktuālos jautājumus, taču precīza darba kārtība vēl nav neesot noteikta, skaidroja Liepiņa. Tāpat jāņem vērā, ka biedri varēs arī lemt par biedru kopsapulces darba kārtība maiņu, skaidroja politiķe.

"KPV LV" saistībā ar pavasarī gaidāmajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām plāno drīzumā noteikt procedūru, kādā veidā izraudzīties savus kandidātus, norādīja Liepiņa.

Kā ziņots, partijas "KPV LV" darbībā pēdējā laikā vērojami dažādi sarežģījumi. Partijas Saeimas frakcija nebija vienota jautājumā par valdības apstiprināšanu, "KPV LV" 11 deputātiem balsojot par un pieciem pret.

Tāpat domstarpības raisījušās starp politiķiem Artusu Kaimiņu (KPV LV) un partijas Saeimas frakcijas citu deputātu Aldi Gobzemu, kas šodien sasniedza sava veida kulmināciju, kad "KPV LV" valdes vairākums lēma par Gobzema izslēgšanu no partijas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu