Kāpēc sabiedrībai hercogienes Meganas grūtniecība šķiet meli?

5 teorijas
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Pastāv sabiedrības daļa, kura netic Saseksas hercogienes Meganas grūtniecībai, nosaucot to par safabricētu faktu! Vēl vairāk, dodot pat šai tēmai savu tēmturi - "#megxit". Ja jau tā - kā tad ar pašu pirmdzimto? Grūtniecības skeptiķi domā, ka bērnu šobrīd iznēsā surogātmāte. Uzzinām, kas ir tās lietas, kas dažiem liek neticēt karaļnama gaidāmajai laimei?

1. Tika aptuveni minēts dzemdību laiks

Pēc Kembridžas hercogienes Ketrīnas trīs grūtniecībām, kurām līdzi dzīvoja karaļnama fani, ir ierasts, ka kopā ar priecīgā notikuma paziņošanu - ka gaidāms bēbītis, tiek pausts arī dzemdību mēnesis. Ar Saseksas hercogieni bija savādāk - fakts par grūtniecību netika papildināts ar informāciju pat par aptuveno dzemdību laiku. Sabiedrībai bija jāiztiek ar informāciju "pavasarī...".

Saseksas hercogu pāris saviesīgā pasākumā Londonā
Saseksas hercogu pāris saviesīgā pasākumā Londonā Foto: Reuters/Zumapress/AP/PA/Scanpix

2. Grūtniecēm neierastā ķermeņa valoda

Kā uzsver hercogienes grūtniecības fakta noliedzēji, kad Saseksas hercogiene savā grūtniecības laikā iziet sabiedrībā, jebkurš varot pamanīt viņas apsēsto vēlmi aiztikt savu grūtnieces punci.  Jā, jaunajām māmiņām, īpaši pirmajā grūtniecības laikā, ir izteikta vēlme savu bērniņu, tam esot vēl puncī,  pasargāt, bet ne tik izteikti un nedabiski kā Meganai. 

Foto: Reuters/ScanPix

3. Izpatikt fotogrāfiem un demonstrēt grūtnieces punci

Tāpat aizdomīga šķiet hercogienes uzvedība fotogrāfu klātbūtnē. Kad viņa satiekas ar fotogrāfu pūļiem, viņa vienmēr atrod laiku, lai sakārtotu mēteli un apģērbu ap savu grūtnieces vēderu un labprāt pozē masu medijiem. Grūtniecēm tas nešķistu tik svarīgi.

Foto: SIPA/Scanpix

4. Mainās vēdera forma un izmērs

Meganas grūtniecības skeptiķi esot novērojuši, ka Meganas kā grūtnieces vēders pārāk bieži mainot savu formu un pēc lieluma nav nosakāms, kurā mēnesī viņa pašlaik ir. Piemēram, zemākajos foto hercogiene iziet sabiedrībā 30. un 16. janvārī. Vai divās nedēļās var mainīties vēdera forma šādi?

Foto: SIPA/Scanpix

5. Pārāk atlētiska sestajam mēnesim

Kādā no sabiedriskajiem pasākumiem, kur bija tikšanās ar meiteni ratiņkrēslā, Saseksas hercogiene veikli notupās meitenes acu līmenī. Skeptiķi uzsver, ka tik aši grūtniecei sestajā mēnesī un tādās augstpapēžu kurpēs neizdotos šādi pietupties.

Foto: Reuters/ScanPix

Tāpat arī šāda sēdēšana, ar sakrustotām kājām, grūtniecei sestajā mēnesī nav īpaši ērta. 

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu