Tramps par dienaskārtību: Es strādāju vairāk par visiem iepriekšējiem prezidentiem (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps komentējis informāciju par savu dienaskārtību, paziņojot, ka viņš strādājot vairāk par gandrīz visiem iepriekšējiem ASV prezidentiem.

Tīmekļa vietne “Axios” februāra sākumā publiskoja Trampa dienaskārtības sarakstus kopš pagājušā gada vidustermiņa vēlēšanām, kas notika novembra sākumā.

Saskaņā ar šiem sarakstiem, aptuveni 60% Trampa dienaskārtības veidojis “amatpersonas laiks” jeb laiks, ko prezidents lielākoties velta sev, piemēram, skatoties televizoru un tvītojot.

Prezidenta dienaskrārības publiskošana izraisījusi Trampam adresētu kritiku, ka viņš neveltot pietiekami daudz laika savu pienākumu pildīšanai.

Protams, ka Tramps nav palicis atbildi parādā, šo jautājumu svētdien komentējot sociālajā tīklā “Twitter”.

“Medijiem ir izdevies dabūt manu dienaskārtības sarakstu, kas ir ļoti viegli izdarāms, tomēr par to vajadzēja ziņot pozitīvi, nevis negatīvi,” tviterī raksta Tramps.

“Kad tiek izmantots termins “amatpersonas laiks” , tas nozīmē, ka es strādāju, nevis atpūšos. Patiesībā, es, visticamāk, strādāju vairāk par gandrīz visiem iepriekšējiem prezidentiem,” uzsver prezidents.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu