Runā, ka... Bugatti ir izgatavojis visu laiku visdārgāko jauno auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bugatti 110 gadu pastāvēšanai veltītais jubilejas Chiron Sport
Bugatti 110 gadu pastāvēšanai veltītais jubilejas Chiron Sport Foto: TVNET kolāža

Ženēvas automobiļu izstādē, kas tradicionāli notiek marta sākumā, Bugatti esot iecerējuši prezentēt unikālu automobili, kas izmaksājis 16 miljonus eiro.

Ja tā, tad tas būs visu laiku visdārgākais jaunais auto, jo līdz šim rekords piederēja Rolls-Royce un britu kompānijas meistaru izgatavotajam Sweptail par 11 miljoniem eiro.

Šai informācijai pagaidām gan nav oficiāla apstiprinājuma, jo jaunākās ziņas Bugatti interneta vietnē ir par zīmola 110 gadu jubilejai veltīto hipermašīnas Chiron speciālversiju. Lai vai kā, www.thesupercarblog.com vēsta, ka Bugatti ir izgatavojuši īpašu automobili un to saņems neviens cits kā kādreizējais Volkswagen grupas vadītājs Ferdinands Pīhs. 

Vai tā būs, rādīs laiks. Katrā ziņā minētā cena ir aptuveni sešas reizes augstāka nekā standarta Chiron un arī vairāk nekā trīs reizes pārsniedz uz Chiron bāzes radītā Divo cenu, kas ir 5 miljoni eiro.

Nobeigumā var piebilst, ka februāra sākumā Bugatti prezentēja uzņēmuma dibināšanas 110.gadskārtai veltītu Chiron Sport modifikāciju. Tehniskā ziņā tā neatšķiras no standarta modeļa, taču eksterjera un interjera noformējumā plaši lietotas Francijas karoga krāsas. Bugatti Chiron Sport '110 ans Bugatti' tiks izgatavots tikai 20 eksemplāros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu