Latvijas slavenākais striptīzdejotājs iesaka, kā savaldzināt sievietes (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savos erotiskajos priekšnesumos viņš māk profesionāli pavedināt sievietes ar kustībām un skatieniem, bet, tuvojoties mīlētāju svētkiem - Valentīna dienai, Latvijas slavenākais striptīzdejotājs Arvīds Ķiršakmens ir gatavs dalīties ar savu, savu draugu un citu “Male Empire Night_out Show” dejotāju pieredzi par to, kā ārpus skatuves pārliecinoši un vīrišķīgi savaldzināt sievietes.

Saglabā intrigu

Ja ir radušās simpātijas pret kādu dāmu, nesasteidz notikumus un uzreiz to atklāti neizrādi. Izmanto iespēju labāk iepazīt sievieti un ļauj arī viņai uzzināt, cik lielisks vīrietis tu esi.

Šajā posmā var nosūtīt arī ziedus vai saldumus, lai iepriecinātu, bet noteikti vajag saglabāt intrigu un neatklāt, kas ir sūtītājs.

Pavēro un iepazīsti

Nākamais solis ir iepazīt vienam otru nedaudz tuvāk, kopīgi atpūšoties plašā jūsu abu draugu lokā. Vienkārši pavadiet laiku kopā un iepazīstiet viens otru.

Nekādas koķetēšanas un intereses izrādīšanas, tikai draudzīgas attiecības!

Izsaki piedāvājumu, no kura nevar atteikties

Kad esi pietiekami iepazinis sievieti, aicini viņu uz tikšanos, kurai nevar pretoties. Kas der visiem, neder nekam, tādēļ izmanto to, ko iepriekš esi uzzinājis par sievieti, lai varētu izteikt tieši viņai vilinošu piedāvājumu. Piemēram, ja meitenei patīk adrenalīnu izraisošas aktivitātes gaisā, aicini izlēkt ar gumiju vai lidot gaisa balonā; ja interesē teātris, tad dodieties uz interesantu izrādi. Rūpīgi pārdomā tikšanās atmosfēru un aktivitātes, neaizmirsti sarūpēt kādu “odziņu”. Šādi veidojas īpašākas attiecības, kas ļauj tev labāk palikt atmiņā un nebūt kā visiem.

Ar perfektu pirmo randiņu būsi iemetis kārtīgu “āķīti” dāmas sirdī, un viņa jau gaidīs nākamo tikšanās reizi.

Rutīnai nē

Arvīds uzsver, ka par “dzirkstelītes” uzturēšanu nedrīkst aizmirst arī ilgstošās attiecībās, turklāt jūtu paušana nedrīkst būt vienveidīga. Kolīdz ikdienā ienāk rutīna un uzmanības apliecinājumi kļūst paredzami, ir laiks pārmaiņām un jauniem veidiem, kā iepriecināt sirds pavēlnieci. Ik pa laikam lutini savu sievieti, noorganizējot negaidītus patīkamus pārsteigumus un piedzīvojumus viņai vai jums abiem, piemēram, SPA, ceļojumu vai mīļākās grupas koncerta apmeklējumu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu