Klimovičs: man vajadzētu savu sievu pērt regulāri - tas viņai nāktu tikai par labu (63)

Islāmticīga vīrieša viedoklis!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

"Mana sieva ir tik brīnišķīga un laba attiecībā pret mani, ka... Jā, es saprotu, ka man viņu vajadzētu tāpat pērt..." raidījumā "Sieviete. Personīgi" stāsta islāmticīgais režisors Roberts Klimovičs. Kad raidījuma vadītāja Daina Jāņkalne uzdod jautājumu - kāpēc gan? Viņš pauž savu viedokli...

"Mums tāpat gadās kaut kādi strīdi. Kad viņa sāk kašķēties, strīdēties un neklausa mani. Viņa mēģina būt līdere. Ja es viņu pērtu regulāri, tas tā nebūtu. Tas viņai tikai nāktu par labu," pārliecināts ir Roberts Klimovičs.

"Tas ir ļoti labi, ja viņa baidās no manis. Sievai ir jārespektē vīrs. Bērni arī no manis baidās. Ja pasaka, ka atnāks tētis, bērni jau ir gultās. Es domāju, sieva mani respektē arī."

Ko tu par to domā?

Kāds ir tavs viedoklis?

 “STV Pirmā!” raidījumā “Sieviete. Personīgi” Daina Jāņkalne atklāj sabiedrībā pazīstamu cilvēku attiecību neveiksmes. Kāpēc iekrītam brunču mednieku tīklos? Kāpēc uzticamies un ļaujam sev darīt pāri? “Sieviete. Personīgi” trešdienās plkst. 21:00 STV Pirmā!  

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu