Ženēvā debitēs Volkswgen T-Roc R. Tā izstrādē piedalījies Peters Solbergs

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Volkswagen T-Roc R dizaina skice
Volkswagen T-Roc R dizaina skice Foto: Publicitātes foto

Ženēvas Starptautiskajā autoizstādē, kas norisināsies no 2019. gada 7. līdz 17. martam, Volkswagen prezentēs papildinājumu savā R sērijas modeļu klāstā – 2017.gadā debitējušā krosovera T-Roc "karsto" modifikāciju.

Kopš 2017. gada novembra, kad T-Roc nonāca tirgū un neilgi pēc tam viesojās arī Latvijā, pasaulē pārdoti aptuveni 200 000 šī modeļa eksemplāri. Jaunais T-Roc R tagad paplašinās kompakto krosoveru sortimentu ar versiju, kas sportiskāka ir ne tikai veiktspējas un gaitas īpašību ziņā, bet izceļas arī ar citādāku ārējo dizainu un interjeru.

T-Roc R izstrādāja un testēja Volkswagen R struktūrvienība. Kā testu poligons tika izmantota arī leģendārā Nordšleife. Automašīnas izstrādi ar savu pieredzi atbalstīja arī pasaules rallija (WRC) un rallijkrosa (WRX) čempions braucējs Peters Solbergs, kā arī Volkswagen R braucējs Benjamins Loihters. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu