Vējonis Hamburgā tiekas ar latviešu diasporas pārstāvjiem (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts prezidents Raimonds Vējonis tiekas ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli
Valsts prezidents Raimonds Vējonis tiekas ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Valsts prezidents Raimonds Vējonis valsts vizītes laikā Vācijā šodien viesosies Hamburgā, kur tiksies ar latviešu diasporas pārstāvjiem un Hamburgā studējošiem Nacionālo bruņoto spēku kadetiem, informē Valsts prezidenta kanceleja.

Tāpat notiks Valsts prezidenta un Ivetas Vējones kundzes atbildes vakariņas par godu Vācijas federālajam prezidentam. Savukārt dienas izskaņā Valsts prezidents un Iveta Vējones kundze Elbas Filharmonijā piedalīsies Latvijas simtgadei veltīta Pētera Vaska darba pirmatskaņojuma koncertā ērģēlnieces Ivetas Apkalnas un Valsts akadēmiskā kora "Latvija" izpildījumā.

Vizītes noslēgumā Hamburgā Valsts prezidentam pievienosies Latvijas uzņēmēju delegācija. Hamburgas tirdzniecības kameras telpās Vējonis atklās uzņēmēju semināru, piedalīsies darba pusdienās ar Hamburgas pilsētas vadību un uzņēmējiem, kā arī atklās Latvijas simtgadei veltītu izstādi "Latvijas gadsimts".

Savukārt Iveta Vējones kundze šajā dienā Hamburgā plānojusi apmeklēt vairākas izglītības iestādes bērniem ar īpašām vajadzībām - Alsterdorfas evaņģēliskā fonda bērnudārzu un Ērika Kestnera skolu, kur paredzētas tikšanās ar bērniem un pedagogiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu