Ušakovs un Ameriks kandidēs EP vēlēšanās (50)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Ameriks (no kreisās) un Nils Ušakovs.
Andris Ameriks (no kreisās) un Nils Ušakovs. Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) un bijušais vicemērs Andris Ameriks (GKR) kandidēs Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, atsaucoties uz savā rīcībā esošo informāciju, pirmdien vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).

Ušakovs un Ameriks par piedalīšanos EP vēlēšanās esot izlēmuši aizvadītās nedēļas nogalē. Pagaidām vēl neesot pieņemts lēmums, vai abi startēs no "Saskaņas" saraksta, vai arī tiks veidots kopīgs "Saskaņas" un "Gods kalpot Rīgai" saraksts.

Iepriekš "Saskaņas" valde par sava saraksta pirmo numuru kandidēšanai EP vēlēšanās vienbalsīgi bija izraudzījusies Saeimas deputātu Vjačeslavu Dombrovski, kurš tagad, visticamāk, vairs nekandidēs, vēstīja LTV.

Paredzams, ka jau šonedēļ partijas valde apstiprinās jauno kandidātu sarakstu, lai nākamnedēļ to iesniegtu Centrālajai vēlēšanu komisijai.

Jau ziņots, ka kandidātu sarakstu iesniegšana Eiroparlamenta vēlēšanām notiks no 6.marta līdz 21.martam, bet pašas vēlēšanas notiks 25.maijā.

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu